Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Flasker

Hos Jyske Storkøkken finder du nyttige flasker i plast eller glas, som er gode at have ved hånden i køkkenet. Plastikflaskerne, også kaldet "Squeeze bottles" er perfekte til dressinger, sovser og andre flydende elementer til anretningen, så du har fuldt kontrol over både mængden og placeringen på tallerkenen. Glasflaskerne er både elegante og praktiske til fx olie, og dryppes ud over maden ved hjælp af en praktisk skænkeprop.

Her på siden finder du blandt andet fødevaregodkendte plastflasker, squeeze bottles, dressingflasker og olieflasker med skænkeprop.

Vis som Gitter Liste

13 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

13 varer

Stigende orden
pr. side

Praktiske plastflasker, Squeeze bottles, til fødevarer

Plastikflaskerne er eminente at bruge som dispensere, når du skal tilføje olier, dressinger og lignende til dine madretter inden servering. Her kan du få fuld kontrol over hver en dråbe du tilføjer, så du kan finjustere smag og æstetik. Plastflaskerne er også effektive, hvis du skal eksperimentere med jordbærkaviar eller andet, hvor du har brug for at kunne dosere flydende komponenter i dråber.

Olieflasker med skænkeprop

Hjemmelavede krydderolier med salvie, timian, rosmarin eller chili er fantastiske til brug som dressinger og marinader. Eksperimenter med forskellige krydderurter og opbevar dine olie i praktiske olieflasker i glas, så du kan se indholdet. Olieflaskerne har et stilrent design, og kan med fordel placeres, hvor de står synligt fremme.

Glasflaskerne til olier har en praktiske skænkeprop, så du kan dosere olien, når den skal tilsættes dine madvarer eller dryppes ud over madretter. Olieflaskerne med hældetud er også praktiske til opbevaring af olivenolie og andre gode olier, som skal dryppes ud over salater, pizza med mere, så du har bedre kontrol over doseringen af de dyrebare dråber.