Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Spande til fødevarer

Her på siden finder du praktiske opbevaringsspande i plastik eller rustfri stål. Plastspandene har hank og låg, er lavet af fødevaregodkendt pp plast og kan klare en påfyldningstemperatur på -5°C til +40°C. De er dermed oplagte til opbevaring og transport af madvarer. De fødevaregodkendte plastikspande er desuden praktiske i brug på grund af deres stabelkant, som gør stabling og transport af spandene sikker. Med pilfingersikring og kliklyd ved korrekt lukning af låget er du garanteret en tætsluttende opbevaring af dine fødevarer, så fødevaresikkerheden kan forblive i top.

Her finder du fødevargodkendte plastspande i størrelser på henholdsvis 5 og 10 liter, samt spande i rustfri stål med hanke i størrelser på 10 og 15 liter.

Vis som Gitter Liste

6 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

6 varer

Stigende orden
pr. side

Plastspand med låg til fødevarer

Mangler du en pladsbesparende løsning til opbevaring af madvarer? Her kan en fødevaregodkendt plastikspand med låg være en god løsning. Spandende kan stables, så du får masser af opbevaring på lidt plads. 

De fødevaregodkendte plastikspande slutter helt tæt og har pilfingersikring, så du får en sikker opbevaring og lang holdbarhed af dine madvarer. 

Spande i rustfri stål

Skal du blande fødevare i store mængder kan der være en fordel med spande i rustfri stål. Spande i stål er slidstærke og nemme at rengøre, så du får en god og alsidig spand til køkkenet.