Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Tallerkenholder

Hos Jyske Storkøkken finder du tallerkenholdere med forskellige størrelser omkreds, så du nemt og sikkert kan opbevare og transportere dine tallerkener i storkøkkenet, kantine, restaurant m.m. Med en tallerkenholder er tallerkenerne beskyttet af stativet, når du f.eks. skal transportere dem ud til borddækning eller buffet på et rullebord eller lignende, så du undgår uheld med smadrede tallerkener.

Her på siden finder du tallerkenholdere med omkredse på diametre fra 15 cm til 32 cm, så du kan finde et stativ, der passer til dine tallerkener, hvor de står sikkert og fylder mindst muligt. Tallerkenstativerne har plads til ca. 20 til 40 tallerkener alt efter, hvilket stativ du vælger.

Vis som Gitter Liste

9 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

9 varer

Stigende orden
pr. side

Praktisk opbevaring af tallerkener med en tallerkenholder

Når du opbevarer dine tallerkener i en tallerkenholder, kan du udnytte pladsen på hylder, i skuffer og i skabe fuldt ud, og det er samtidigt hurtigt og nemt at tage en stak tallerkener ud, når du skal bruge dem, også uden at være bekymret for at vælte stakken af tallerkener. Du har samtidigt et overblik over antallet af tallerkener, uden at skulle bruge tid på at stå og tælle dem en efter en, så du i stedet kan komme i gang med at dække borde eller gøre buffet klar.

Tallerkenholderne er et praktisk redskab ved opvaskemaskinen, da du hurtigt kan tømme en opvaskebakke for tallerkener over i tallerkenstativet, så de derefter kan fragtes sikkert over på plads.