Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Stål

Hos Jyske Storkøkken finder du et udvalg af skåle og røreskåle i stål. De koniske skåle i rustfri stål er praktiske i det professionelle køkken, hvor stålskålene har mange anvendelsesmuligheder. De praktiske skåle er hygiejniske og kan stables, så de nærmest ingenting fylder.

Her på siden finder du koniske skåle i stål i forskellige størrelser, samt røreskåle med målangivelse og garnitureskåle.

Vis som Gitter Liste

14 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

14 varer

Stigende orden
pr. side

Praktiske skåle i stål

Det rustfrie stål er et fantastiske materiale i storkøkkenet, da det kan tåle både varme og kulde, er let at rengøre og bidrager til en høj hygiejne i storkøkkenet. Skålene kan bruges til et væld af funktioner under madlavning og bagning – brug dem fx til at smelte chokolade i, eller når du skal røre farsen til frikadeller sammen.

Med de stabelbare, koniske skåle sparer du plads på opbevaring, som altid er en mangelvare i det travle køkken. De koniske skåle finder du i størrelser fra 0,5 liter og helt op til 16 l, så der er skålestørrelser til ethvert formål.