Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Cappuccino og espresso

Server cappuccino, espresso eller en americano i flotte kopper for at fuldende helhedsoplevelsen af en god kop kaffe i cafeen og restauranten. De brede hvide kopper med underkop giver rig mulighed for at forkæle gæsterne med en kop kaffe, smukt anrette med mælkeskum og et stykke chokolade ved siden af på underkoppen.

Her på siden finder du både espressokopper, cappuccinokopper og kopper til almindelig kaffe. De klassiske, kopper er både flotte og de er behagelige at drikke af.

Vis som Gitter Liste

14 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

14 varer

Stigende orden
pr. side

Kopper til cappuccino

Cappuccino er en italiensk kaffedrik, der er lavet af en god espresso og skummet, varm mælk og toppet med et drys af fx kakao. Forholdet mellem espresso og varm mælk er 50/50. Ofte vil man få serveres den med rørsukker til, og er der kræset for anretningen, er der også lavet et fint mønster i mælkeskummet. Da der både skal være plads til espresso, mælk og skum, skal kaffedrikken gerne serveres i en god cappuccinokop.

Kopper til espresso

Espresso er et lille, stærkt kaffe-shot, som gerne skal serveres i en passende lille kop. Espressoen stammer fra Italien, hvor den populære drik er lige så almindelig, som den almindelige sorte filterkaffe er det herhjemme i Danmark. Den kan serveres både i sin rene form eller med lidt rørsukker til at mildne den bitre smag, og så bruges espressoen i øvrigt også til fremstilling af andre kende kaffevarianter, så som cappuccino og cafe latte.