Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

kaffekopper og tekrus

Skal der serveres en god kop kaffe eller dampende varm te til gæsterne i kantinen eller restauranten? Her på siden finder du et udvalg af krus til gode priser og i forskellige designs, alt efter hvilen stil du ønsker dine kaffekrus i. En god kop kaffe, skal serveres i gode, pæne kopper, der er behagelige at holde ved, så det bliver en oplevelse at drikke din kaffe eller te. Du finder også stabelbare krus, der gør opbevaringen af dine krus nem.   

Husk, at flere af vores kopper og krus er dele af en serie, så du kan finde tallerkener, skåle m.m. i samme design, så stellet matcher – det gælder blandt andet kopperne fra Lifestyle. Ønsker du ikke kopper i porcelæn finder du melaminkrus her

Vis som Gitter Liste

28 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

28 varer

Stigende orden
pr. side

Kaffekrus og tekrus

Verden er fyldt med kaffeelskere og tedrikkere, og derfor er det næsten utænkeligt at gå ind på en restaurant, cafe, kantine m.m. uden at kunne købe dig en god kop kaffe eller te. Vi drikker kaffe når vi står op, når vi skal slappe af, når vi mødes med venner eller holder møde – der er altid en grund til at servere kaffe.

Her på siden finder du kaffekrus og tekurs i forskellige udgaver, der er velegnede til servering af de varme drikke. Her er både kvalitet og design i højsædet, så du kan få krus, der er rare at holde ved og drikke af – og ikke mindst smukke at se på.

Stabelbare krus til storkøkkenet

Skal der serveres kaffe og te til mange mennesker, så skal der også bruges mange krus. I kantiner, forsamlingshuse og institutioner, skal det gerne være krus, der er praktiske i brug såvel som under opbevaring. Her på siden finder du stabelbare kaffekopper, som nemt kan stables på serveringsbordet eller under opbevaring, så de ikke optager for meget plads.  

Du finder både stabelbare kaffekopper af porcelæn i klassisk, hvidt design eller de smukke stabelbare krus fra Lifestyle, alt efter smag og behov.