Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Melamin Krus og Kopper

Er du træt af at erstatte ødelagte kaffekopper, når de har været en tur på gulvet? Melamin krus og kopper er praktiske i storkøkkener og kantiner, hvor der ofte er travlt, og hvor mange mennesker kommer for at spise og drikke. Melamin er et brudsikkert, let og praktisk materiale, og der skal meget til før det går i stykker. Melaminkrus tager derfor ikke skade af at blive tabt.

Melaminkopper er blandt andet et populært valg i børnehaver, hvor kopperne skal kune tåle lidt slag. Du finder melaminkopperne i både rød, blå, grøn eller gul, så du kan farveopdele efter afdelingerne i børnehaven. 

Her på siden finder du melamin kaffekrus med hank i hvidt design eller farver, samt stabelbare melaminkopper, så du kan finde kopper, der passer til dit behov.

Vis som Gitter Liste

18 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

18 varer

Stigende orden
pr. side

Tåler melaminkrus varme drikke?

Ja! Melamin tåler varme op til 70°C, og derudover tåler det højere varme i kortere perioder. Derfor kan du sagtens hælde varm kaffe eller the op i melaminkopperne, da kaffen kun er over de 70°C i en mindre periode, inden det vil køle af, og holder sig under den korrete temperatur. 

Det betyder også, at du kan vaske dine melaminkopper af i industriopvaskemaskinen, selvom slutskyllet er over 70°C.

Praktiske melaminkopper

Når serveringen både skal være pæn og praktisk er melamin et oplagt valg. Den glatte og blanke overflade på kopperne giver et dig et udseende, der minde om porcelæn, men som ikke går lige så nemt i stykker. Desuden er melamin kopperne utrolig lette, hvilket gør det nemt at transportere en opvaskebakke eller lignende fuld af kopper. Melamin tåler naturligvis en tur i opvaskemaskinen, så du får en let rengøring efter brug.

Stabelbare melaminkrus

I storkøkkener og kantiner er det praktisk med krus der er stabelbare, så opbevaring fylder mindst muligt, og så du nemt kan placere stakke med kopper på borde, fx ved buffeten, uden at de optager for meget plads.

Du finder de stabelbare melaminkrus med hank i hvid eller farver, alt efter om du foretrækker et klassisk og neutralt udseende, eller om der gerne må være farve på serveringen.

Se hele udvalget af melaminservice her