Tallerkener

Melamin er et hærdet og let plastikmateriale, som er brudsikker, og som derfor tåler lidt af hvert – det kan dog godt gå i stykker. Det er derfor et oplagt valg til servering i restauranter og kantiner, hvor der kan være travlt, og hvor der er brug for servicer, der både er pænt og praktisk.  

Her på siden finder du et udvalg af melamin tallerkener, i hvidt design eller i dekorative farver, så du kan finde en melamin tallerken, der passer til dit behov. 

Vis som Gitter Liste

34 varer

Faldende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

34 varer

Faldende orden
pr. side

Melamin tallerkener giver dig en pæn og praktisk servering

Melamin har en blank og skinnede overflade, så det minder om porcelæn i udseendet, men modsat porcelæn kan det tåle en tur på gulvet i ny og næ uden at gå i stykker. Derfor er melamin service et populært valg til borddækning og servering, hvor der er brug for melaminet gode, praktiske egenskaber. Da melamin er et utrolig let materiale, er det nemt at transporterer, da der ikke skal slæbes tunge stabler af porcelæn. Melamin tallerkenernes lette vægt, gør dem også gode til serveringer og buffeter i kantiner, hvor gæsterne selv skal bære en deres tallerken med mad ned til bordet, desuden gør det ikke noget, hvis tallerkenen bliver tabs undervejs.

Tåler en melamintallerken opvask?


Ja, melamin tallerkenerne tåler selvfølgelig opvask i opvaskemaskine, så du får en nem rengøring af dine tallerkener. Den glatte overflade gør det nemt at skylle tallerkenerne af for madrester, så de er klar til at komme i opvaskemaskinen.

Se hele udvalget af melaminservice her