Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Brødkurve

Friskbagt franskbrød, rundstykker, rugbrød og baguettes – Uanset om der skal serveres brød til frokostbuffeten eller flutes til supper og salater, skal der gerne en brødkurv til, så du får en pæn servering. 

Hos Jyske Storkøkken finder du et stort udvalg af gode, flettede brødkurve i alvedens forskellige størrelser og designs, og til rigtig gode priser, så du kan finde brødkurve der passer perfekt til din servering. Du finder brødkurve i naturflet eller polyrattan.

Vis som Gitter Liste

21 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

21 varer

Stigende orden
pr. side

Stort udvalg af billige brødkurve i flet

Høje kurve til flutes, runde brødkurve, firkantede kurve, kurve i pileflet, naturflet, bambus m.m. Her på siden finder du et stort udvalg af brødkurve, så du kan finde en kurv, der passer til lige netop dit behov - og du finder dem til en rigtig god pris. 

Du finder brødkurvene i mange forskellige størrelser - både store kurve, der passer ind i buffeten, hvor der skal serveres brød til mange mennesker, eller mindre kurve, hvor der kan serveres brød eller flutes til en salat eller suppe.

Servering i brødkurv 

Det ikke kun er brød, der ser godt ud, når det serveres i brødkurve. De flettede kurve gør sig også godt til slik, chips og andre snacks, hvis du lægger en serviet eller et klæde under. Brug den fx til en rustik snackkurv med friturestegte hotwings, løgringe m.m. som gæsterne kan sidde og dele ved et bord. Du kan også anvende en brødkurv til at ligge knive, gafler eller skeer i ved buffetbordet og meget andet.