Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Tænger og serveringsbestik

Mangler du serveringstænger, serveringbestik eller andet ta' tøj til buffeten? Her i kategorien finder du et bredt udvalg - lige fra sukkertænger til pølsetænger og salatbestik. 

En serveringstang gør det nemt for gæsterne i buffeten, når de skal forsyne sig selv med salater, kartofler

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 61

Side
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 61

Side
Stigende orden
pr. side

Stort udvalg af serveringsbestik

I buffeten, hvor der serveres mange forskellige retter, er der brug for praktisk serveringsbestik, så gæsterne nemt kan forsyne sig med maden fra fade og skåle.

Her på siden finder du derfor et stort udvalg af serveringsbuffet, både sovseskeer, isskeer, salattænger, kagespader og meget mere, så du kan finde ta’tøj, der passer til lige netop den type mad, du skal servere. Brug fx en spaghettitang til dine pastaretter, som nemt kan få fat i de drilske spaghettier eller en sauceske til at øse dressinger og sovser.

Tænger til buffet

Ud over spaghettitænger, pølsetænger og salattænger, finder du også en række universaltænger, der er gode til servering af de fleste madvarer. De er derfor ideelle til brug i buffeter, hvor tangen kan bruges til alt fra kyllingelår til pommes fritter. Universaltængerne finder du både stål og polycarbonat.