Lifestyle

Lifestyle har et rustik udseende af keramik, men med alle fordelene ved porcelæn. Stellet er meget trendy og moderne, samt velegnet til restauranter. Serien føres i flere behagelige farver og størrelser, så du altid kan finde det du har brug for. Porcelænet kommer i mange forskellige farver der kan arbejde sammen. Se på billedet herunder og bliv inspireret til hvordan porcelænet kan arbejde sammen på tværs af farverne. Grundfarven hedder Natur.

Lifestyle er moderne og er super velegnet til restauranter, café og lign. Det keramiske look har ikke indvirkning på porcelænet. På trods af udseendet på porcelænet har det stadig alle de gode kvalitet du kan forvente af netop porcelæn. Det tåler maskinopvask og er stabelbart. Farven falmer ikke ved vask så Lifestyle serien vil altid se ny og trendy ud. Du kan opleve serien i vores butik i Silkeborg hvor du også kan modtage vejledning i dit valg.

Moderne porcelæn

Lifestyle er moderne og er super velegnet til restauranter, café og lign. Det keramiske look har ikke indvirkning på porcelænet. På trods af udseendet på porcelænet, har det stadig alle de gode kvalitet du kan forvente af netop porcelæn. Det tåler maskinopvask og er stabelbart. Farven falmer ikke ved vask, så Lifestyle serien vil altid se ny og trendy ud. Du kan opleve serien i vores butik i Silkeborg, hvor du også kan modtage vejledning i dit valg.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 127

Page
Faldende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 127

Page
Faldende orden
pr. side

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.