Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Lifestyle

Lifestyle

Lifestyle har et rustik udseende som stentøj, men har alle fordelene ved porcelæn.

  • Slidstærk og holder farven
  • Resistent overfor termisk chok
  • Tåler maskinopvask 
  • Tåler microovn
  • Fremstillet til professionelt brug 

Stellet er udført i en moderne stil, som er velegnet til restauranter, cafeer m.m. Lifestyleserien føres i flere behagelige naturfarver og størrelser, så du altid kan finde det du har brug for, og det, der passer bedst, til dit behov. Farverne arbejde godt sammen, og du har derfor mulighed for at mixe de forskellige farver, som du har lyst.

Du finder hele udvalget af Lifestyle porcelæn 7 forskellige naturfarver her på siden. Er du på udkig efter en bestemt farve Lifestyle, kan du bruge filtringsmulighederne til at filtrere efter farver. 

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 79

Side
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 79

Side
Stigende orden
pr. side

Moderne porcelæn fra Lifestyle til restauranten eller hotellet 

Serien af porcelæn fra Lifestyle er et oplagt valg til restuaranter, cafeer, hoteller med mere, hvor der gerne må kæles for både funktionalitet, æstetik og design. Her får du rigtig godt håndværk og slidstækt porcelæn, som samtidigt er smukt at se på, og som vil danne et perfekt scene for dine indbydende madretter. Det rustikke udseende og naturlige farver går godt i spænd med den nordiske, minimalistiske og rene stil.

Porcelænet fra Lifestyle findes i flere smukke naturinspirerede farver, så som natur, rainforest og highland, samt i alt fra tallerkener i forskellige størrelser til flødekander og saltbøsser. Til tilberedning og servering finder du også gastrobakker fra Lifestyle, der matcher dit stel.