✦✦✦✦✦ Se vores +100 anmeldelser her ✦✦✦✦✦


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Pillivuyt

Med Pillivuyt får du elegant fransk stil kombineret med råstyrke og godt håndarbejde, hvilket giver dig utrolig holdbart service. Pillivuyt udvikler deres porcelæn i samarbejde med professionelle kokke, så du får et smukt og funktionelt service, der lever op til de højeste standarter indefor porcelæn. 

Her på siden finder du Pillivuyt tallerkener, skåle m.m. så du kan få en elegant borddækning. 

 

Pillivuyt Michelle

Klassisk, enkelt og funktionelt design. Den enkle udformning giver dig en tallerken, som passer til enhver lejlighed, uanset om du skal dække bord i klassisk, fin eller moderne stil. De smukke, hvide Pillivuyt Michelle tallerkener danner en perfekt platform for en indbydende og flot madret, der dermed får lov til at spille hovedrollen ved bordet.

Pillivuyt Michelle stellet tåler naturligvis opvask, og har den altid gode holdbarhed og stærke kvalitet som Pillivuyt porcelæn er kendt for. Du finder både tallerkener, skåle og krus i Michelle serien.

Pillivuyt Bretagne

Bretagne et smukt stel fra Pillivuyt, der chamerer med sine havblå nuancer, der leder associationer til vand og natur. De smukke blå farver gør sig godt til både moderne og klassisk broddækning. Bretagner har ud over sit smukke design selvfølgelig også alle de gode egenskaber der forbindes med Pillivuyt, så du får et slidstrækt porcelænsstel af høj kvalitet.