Jubilæumstilbud - få dage tilbage!


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        40 års erfaring  40 års erfaring        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage


Tallerkener - Pillivuyt

Tallerkener - Pillivuyt

Leder du efter de helt rigtige tallerkener til dit spisested? Hos Jyske Storkøkken finder du et stort udvalg af tallerkener til borddækning og servering. Du finder både gode, billige tallerkener til forsamlingshuset eller kantinen eller smukt og stilfuldt service til bordet i restauranten m.m.

Tallerkenerne er opdelt efter serie, og du har også mulighed for at filtrere produkterne efter form, farve m.m. så du nemt kan finde det rigtige porcelæn. Her finder du blandt andet tallerkener fra Lifestyle, Pillivuyt og mange flere.


Franske Pillivuyt har produceret porcelæn af fremragende kvalitet i over 200 år, og Pillivuyt porcelæn er populært, både i private hjem og hos professionelle kokke. 

For at sikre en særlig høj kvalitet og holdbarhed til deres porcelæn fremstiller Pillivuyt selv deres porcelænsmasse, som har får en ekstra hård glasur og brændes ved 1400°C. Denne kombination giver dig flot og slidstærkt porcelæn, der kan holde til livslangt brug. Pillivouyt porcelæn er modstandsdygtigt over for slag og stød og tåler samtidigt store temperaturforskelle (mellem -30°C og +350°C). Du kan derfor tage porcelænet direkte fra fryser til en varm ovn eller microovn, uden at der tager skade. 

Glasuren på Pillivuyt porcelæn er fri for bly og kadmium, og det er er syrefast så faven ikke ændres. Overfladen på porcelænet er uporøs, hvilket sikre dig en altid glat overflade, som er hygiejnisk og let at rengøre. Porcelænget tåler desuden opvaskemaskine. 

Hos Jyske Storkøkken finder du et bredt udvalgt af Pillivuyt produkter - lige fra tærtefade til tallerkerner. Du finder blandt andet service fra serierne Pillivuyt Plissé, Pillivuyt Sancarre og Pillivuyt Bourges. 

Filtre
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 48

Page
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 48

Page
Stigende orden
pr. side

Find tallerkener til kantine, forsamlingshus eller restaurant

Uanset om du skal bruge enkle, hvide tallerkener til servering i kantinen eller moderne porcelæn til cafeen, finder du et bredt udvalg her på siden. Porcelæn skal kunne holde til dagligt brug, opvask i industriopvaskemaskine, og så skal det samtidigt være pænt at se på, så du får en indbydende servering. Du finder fx praktiske, stabelbare, hvide tallerkener. 

Husk at du også er velkommen til at opleve porcelænet på første hånd i butikken i Silkeborg, så du lettere kan beslutte om tallerkenerne er det rigtige valg til lige netop din virksomhed eller dit køkken.