Gå ikke glip af jubilæumstilbuddene!


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        40 års erfaring  40 års erfaring        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage


Praha Stable

Med Praha Stable får du helt klassisk, hvidt porcelæn af god kvalitet og til en god pris. Praha Stabel er derfor velegnede til blandt andet kantiner, hvor man har brug et praktisk og pænt hvidt stel. Du finder fx hvide stabelbare tallerkener og stabelbare krus fra Praha, så gør opbevaringen af porcelænet nem.

Til Praha serien finder du alt fra tallerkener og kopper til kaffekander og flødekander. Til serveringen finder du også fade og sauseskåle, så du kan samle al porcelæn til din servering og borddækning fra samme serie, og få et stilrent udtryk.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 55

Page
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 55

Page
Stigende orden
pr. side

Praha Stable til kaffen

Til kaffebordet finder du et bredt udvalg af hvidt porcelæn fra Praha Stabel stellet, så du kan få en stilren og elegant servering i praktisk, porcelæn. Du finder blandt andet:

  • Praha kaffekande og thekande
  • Praha flødekande og sukkerskål
  • Praha kopper, underkopper og stabelbare krus

Stabelbare hvide tallerkener og krus til en god pris

Med Praha Stable får du klassiske, stabelbare tallerkener og krus, som er et populært valg hos kantiner og restaurationer - og så til en rigtig god pris, hvor alle kan være med. Det stabelbare service er praktisk, både under opbevaring i skabe og på hylder, og når der skal stilles stakke af service frem til brug i buffeten.