Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Praha Stabla

Med Praha Stabla får du helt klassisk, hvidt porcelæn af god kvalitet og til en god pris. Praha Stabla er derfor velegnede til blandt andet kantiner, hvor man har brug et praktisk og pænt hvidt stel. Du finder fx hvide stabelbare tallerkener og stabelbare krus fra Praha, så gør opbevaringen af porcelænet nem.

Til Praha serien finder du alt fra tallerkener og kopper til kaffekander og flødekander. Til serveringen finder du også fade og sauseskåle, så du kan samle al porcelæn til din servering og borddækning fra samme serie, og få et stilrent udtryk.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 51

Side
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 51

Side
Stigende orden
pr. side

Praha Stabla til kaffen

Til kaffebordet finder du et bredt udvalg af hvidt porcelæn fra Praha Stabla stellet, så du kan få en stilren og elegant servering i praktisk, porcelæn. Du finder blandt andet:

  • Praha kaffekande og thekande
  • Praha flødekande og sukkerskål
  • Praha kopper, underkopper og stabelbare krus

Stabelbare hvide tallerkener og krus til en god pris

Med Praha Stabla får du klassiske, stabelbare tallerkener og krus, som er et populært valg hos kantiner og restaurationer - og så til en rigtig god pris, hvor alle kan være med. Det stabelbare service er praktisk, både under opbevaring i skabe og på hylder, og når der skal stilles stakke af service frem til brug i buffeten.