Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Bordskilte

Har du brug for praktiske skilte til bordet i din restaurant, cafe eller kantine? 

Her på siden finder du blandet andet bordskilte med nummer, så du nemt kan nummere og holde styr på bordene under serveringen. Du finder også holdere til menukort, så du kan give gæsterne et overblik over udvalget af madretter eller skrive andre informationer ned - Brug dem fx på buffetbordet, restaurantbordet eller på disken i cafeen.

Vis som Gitter Liste

10 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

10 varer

Stigende orden
pr. side

Bordnumre i stål

Når der skal servers mad i den travle cafe eller restaurant skal der være styr på nummeringen af bordene, så det er nemt at holde styr på bordenes bestillinger, og hvilke borde der har fået hvad, når skal betales.

Her på siden finder du praktiske bordnumre i stål, som kan placeres på bordene for at angive nummeringen. Skiltene er enkle og diskrete, så de ikke stjæler fokus fra borddækning, men samtidigt er til at få øje på for tjenerne.

Menuholder til bordet

Skal gæsterne have et nemt overblik over menuen i cafeen eller restauranten? Med en menuholder kan du placere skilte direkte på bordet. Lad gæsterne vide hvad dagens menu eller blot dagens ret er, eller placer en menu på disken i cafeen, så kunderne kan se udvalget af kaffe, te eller andet.