✦✦✦✦✦ Se vores +100 anmeldelser her ✦✦✦✦✦


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Lysestager

Der er ikke noget, der skaber stemning som levende lys på bordet! 

Her på siden finder du lysestager til borddækning og pynt i restauranter, kantiner, cafeer og mange flere. Du finder både de fornemme kandelaber (flerarmede lysestager), enkle sølvlysestager og holdere til fyrfadslys, så du kan få lysestager der passer til stilen på din borddækning. 

Vis som Gitter Liste

2 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

2 varer

Stigende orden
pr. side

Kandelaber til den finere borddækning

Kandelaber er en stor flerarmet lysestage, som siden dens oprindelse i 1600-tallet primært har været brugt som lysestage for det finere borgerskab og de kongelige. Idag bruges den da også gerne i forbindelse med en finere borddækning, da der er noget luksuriøst, romantisk og flot over de mange lys i den flotte stage. 

Du finder de smukke sølvfarvede kandelaber i forskellige størrelser, alt efter om de skal bruges på et bord, hvor gæsterne skal spise eller som pynt, hvor de gerne må opgave mere plads og give hyggelig belysning til rummet. 

Dæk fx bordet med nystrøgne hvide duge, stilrent service og en femarmet lysestage, og du har et smukt dækket bord til gæsterne