✦✦✦✦✦ Se vores +100 anmeldelser her ✦✦✦✦✦


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Tilbehør - Pillivuyt

Tilbehør - Pillivuyt

Skal der dækkes bord i restuaranten, cafeen, kantinen? Et veldækket bord er mere end bare pænt service. Her i kategorien finder du tilbehør til borddækningen, så som lysestager, servietholdere, bordnumre, salt og peber sæt og meget mere, så der ikke skal mangle noget på bordet. 


Franske Pillivuyt har produceret porcelæn af fremragende kvalitet i over 200 år, og Pillivuyt porcelæn er populært, både i private hjem og hos professionelle kokke. 

For at sikre en særlig høj kvalitet og holdbarhed til deres porcelæn fremstiller Pillivuyt selv deres porcelænsmasse, som har får en ekstra hård glasur og brændes ved 1400°C. Denne kombination giver dig flot og slidstærkt porcelæn, der kan holde til livslangt brug. Pillivouyt porcelæn er modstandsdygtigt over for slag og stød og tåler samtidigt store temperaturforskelle (mellem -30°C og +350°C). Du kan derfor tage porcelænet direkte fra fryser til en varm ovn eller microovn, uden at der tager skade. 

Glasuren på Pillivuyt porcelæn er fri for bly og kadmium, og det er er syrefast så faven ikke ændres. Overfladen på porcelænet er uporøs, hvilket sikre dig en altid glat overflade, som er hygiejnisk og let at rengøre. Porcelænget tåler desuden opvaskemaskine. 

Hos Jyske Storkøkken finder du et bredt udvalgt af Pillivuyt produkter - lige fra tærtefade til tallerkerner. Du finder blandt andet service fra serierne Pillivuyt Plissé, Pillivuyt Sancarre og Pillivuyt Bourges. 

Filtre
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.