Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Showroom

Har du brug for at se varen inden du køber den? I vores showroom på Priorsvej i Silkeborg har du mulighed for at komme og kigge i ro og mag. 

Der er selvbetjening, hvor der vil være mulighed for at scanne QR koder på produkterne og tilgå varerne direkte på webshoppen, hvor du kan se priser og beskrivelser eller oprette en ordre. 

Hvis du ønsker at få dine varer med med det samme, har du mulighed for at blive og drikke en kop kaffe imens vi pakker din ordre. Du kan også tage hjem og få en besked, når dine ordre er klar til afhentning. Du kan selvfølgelig også vælge forsendelse på webshoppen og få dine varer tilsendt. 

Alle bestillinger skal foregå via webshoppen - Der er ingen kassebetjening 

Åbningstider i showroom og for CLICK & COLLECT

Man-tors 8:00 - 16:00
Fredag 8.00 - 14.00
Lør Lukket
Søn Lukket

 

Jyske Storkøkken
Priorsvej 21
8600 Silkeborg


Click & Collect

Med click & collect har du mulighed for at spare fragten og afhente din ordre ved vores lager på Priorsvej 21 i Silkeborg. 

For at afhente dine varer, skal du blot vælge "Hent varen selv" under leveringsmetoder. Du vil modtage en besked fra vores lager, når ordren er klar til afhentning (ordren vil som regel være klar til afhenting inden for 1-2 timer i vores åbningstid ).

  • /b/a/banner_til_hjemmeside.jpg