Indlæser...

Åbningstider

Man-Fre 8:00 - 16:00
Lør Lukket
Søn Lukket


Jyske Storkøkken
Priorsvej 21
8600 Silkeborg


Vores butik er beliggende i det smukke Silkeborg i Midtjylland. Her kan du komme og opleve varen inden du køber den, og du kan få professionel vejledning af vores uddannede personale. Du er også meget velkommen til at handle i butikken som privatperson, hvor du kan betale med Mobile Pay, kort eller kontant. Det er gode parkeringsmuligheder lige foran butikken.

I Jyske storkøkkens butik i Silkeborg finder du alt til køkkenet, lige fra keramik til køkkenmaskiner. Gå på opdagelse i vores store udvalg af tallerkener, glas og meget mere til en smuk borddækning, eller oplev vores kvalitets kaffemaskiner, blendere og meget andet køkkengrej – og gør en god handel!

Vi har også et udvalg af arbejdstøj og sko, som du har mulighed for at prøve i butikken, så du kan finde den helt rigtige størrelse og model.

Det er ikke alle varer vi kan have på hylderne, men størstedelen af vores varer kan opleves i butikken. Har du en forespørgsel på en vare vi hverken har i butikken eller på webshoppen, så kontakt og endelig – Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde den.