Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Showroom

Har du brug for at se varen, inden du køber den?

I vores showroom på Priorsvej 21 i Silkeborg kan du kigge i ro og mag. Her har vi indrettet et område, hvor du kan finde eksemplarer af alle vores tallerkener, glas, kopper og meget mere isenkram. Der er QR-koder på varerne, som du kan scanne med din mobiltelefon for at se lagerstatus og priser, men vores medarbejdere er også klar til at hjælpe dig.

Du har også mulighed for at prøve arbejdssko og tøj til køkkenet, så du kan finde den helt rigtige model og størrelse.

Som noget nyt har vi introduceret "Larrys Lopper" – et område med restvarer til stærkt nedsatte priser.

Du kan bestille Click&Collect-ordrer på webshoppen, som du kan få med det samme, eller du kan bestille og betale ved en medarbejder. Betalingen foregår via kort eller MobilePay (vi tager ikke imod kontanter).

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Åbningstider i showroom og for CLICK & COLLECT

Man-tors 8:00 - 16:00
Fredag 8.00 - 14.00
Lør Lukket
Søn Lukket

 

Jyske Storkøkken
Priorsvej 21
8600 Silkeborg


Click & Collect

Med click & collect har du mulighed for at spare fragten og afhente din ordre ved vores lager på Priorsvej 21 i Silkeborg. 

For at afhente dine varer, skal du blot vælge "Hent varen selv" under leveringsmetoder. Du vil modtage en besked fra vores lager, når ordren er klar til afhentning (ordren vil som regel være klar til afhenting inden for 1-2 timer i vores åbningstid ).

  • /t/o/top_banner.jpg