Åbningstider

Man-Fre 8:00 - 16:00
Lør Lukket
Søn Lukket


Jyske Storkøkken
Priorsvej 21
8600 Silkeborg


Vores butik er beliggende i det smukke Silkeborg i Midtjylland. Her kan du komme og opleve varen inden du køber den, og du kan få professionel vejledning af vores uddannede personale. Du er også meget velkommen til at handle i butikken som privatperson, hvor du kan betale med Mobile Pay, kort eller kontant. Det er gode parkeringsmuligheder lige foran butikken.

I Jyske storkøkkens butik i Silkeborg finder du alt til køkkenet, lige fra keramik til køkkenmaskiner. Gå på opdagelse i vores store udvalg af tallerkener, glas og meget mere til en smuk borddækning, eller oplev vores kvalitets kaffemaskiner, blendere og meget andet køkkengrej – og gør en god handel!

Vi har også et udvalg af arbejdstøj og sko, som du har mulighed for at prøve i butikken, så du kan finde den helt rigtige størrelse og model.

Det er ikke alle varer vi kan have på hylderne, men størstedelen af vores varer kan opleves i butikken. Har du en forespørgsel på en vare vi hverken har i butikken eller på webshoppen, så kontakt og endelig – Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde den.

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.