Åbningstider

Man-tors 8:00 - 16:00
Fredag 8.00 - 14.30
Lør Lukket
Søn Lukket

 

Jyske Storkøkken
Priorsvej 21
8600 Silkeborg


Vores butik er beliggende i det smukke Silkeborg i Midtjylland. Her kan du komme og opleve varen inden du køber den, og du kan få professionel vejledning af vores uddannede personale. Du er også meget velkommen til at handle i butikken som privatperson, hvor du kan betale med Mobile Pay, kort eller kontant. Det er gode parkeringsmuligheder lige foran butikken.

I Jyske storkøkkens butik i Silkeborg finder du alt til køkkenet, lige fra keramik til køkkenmaskiner. Gå på opdagelse i vores store udvalg af tallerkener, glas og meget mere til en smuk borddækning, eller oplev vores kvalitets kaffemaskiner, blendere og meget andet køkkengrej – og gør en god handel!

Vi har også et udvalg af arbejdstøj og sko, som du har mulighed for at prøve i butikken, så du kan finde den helt rigtige størrelse og model.

Det er ikke alle varer vi kan have på hylderne, men størstedelen af vores varer kan opleves i butikken. Har du en forespørgsel på en vare, vi hverken har i butikken eller på webshoppen, så kontakt og endelig – Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde den.

Kom ind og find smukke glas og elegant porcelæn i butikken i Silkeborg

Er du på udkig efter nyt porcelæn, bestik eller glas til din servering? Det kan nogen gange være svært at få den helt rigtige fornemmelse af en tallerken eller et vinglas uden at have det i hænderne. I butikken i Silkeborg kan du komme og opleve dit service og dets former og farver på nært hold, så du kan finde det helt rigtige stel, og du finder et stort udvalg af porcelæn, stentøj, krystalglas, vinglas, bestik og meget mere til borddækningen.

Du finder blandt andet de slidstærke og klare krystalglas fra RCR, som er et populært valg hos professionelle, såvel som private, med deres ultraklare glas og elegante design, eller det moderne porcelæn fra Lifestyle, der giver dig høj kvalitet og et unikt og rustikt design med naturinspirerede farver.  

Er du på udkig efter enkelt, godt service til mange mennesker, til kantinen, forsamlingshuset eller lignende, finder du alt fra billigt bestik til stabelbare krus, så du kan blive godt udstyret til en god pris. 

Find udstyr til buffet

Skal der serveres buffet i kantinen, restauranten eller i forbindelse med catering? I Jyske Storkøkken butik finder du ALT hvad du skal bruge til buffetservering – både kold buffet og varm buffet. Du finder fx en varmeplade eller en chafing dish til servering af varme madvarer og køleplader til de kolde, opsatser, så du kan servere mad i flere niveauer på buffebordet, pynt til buffetbordet og meget mere. Til serveringen af dine madretter i buffeten finder du blandt andet:

  • serveringsfade i porcelæn, melamin, stål, skifer eller træ
  • gastrobakker i forskellige materialer
  • skåle
  • buffettænger
  • brødkurve

 - så du kan få en buffetservering, der både er praktisk og elegant. Kik forbi butikken og find dit buffetudstyr. Du kan fx finde inspiration imellem de mange melamin fade og skåle, der er et oplagt valg til buffeten. 

Prøv dit arbejdstøj til køkkenet

Mangler du kokketøj, serveringstøj, sko eller andet arbejdstøj til køkkenet? I butikken finder du et stort udvalg af tøj til køkkenmedarbejdere, kokke og tjenere, så du kan blive klædt godt på til den travle hverdag i køkkenet. Køkkentøjet er både moderne, praktisk og behageligt at arbejde i, og du har blandt andet mulighed for at få navn på forklædet, så det bliver personligt eller viser dit firmenavn. 

Det er vigtigt at finde køkkentøj, der er helt rigtigt i størrelsen, så det bliver komfortabelt at arbejde i tøjet hele dagen lang. Derfor kan du prøve tøjet i butikken og sikre dig den rette størrelse og model.