Åbningstider

Man-Fre 8:00 - 17:00
Lør Lukket
Søn Lukket


Jyske Storkøkken
Priorsvej 21
8600 Silkeborg


Butikken i Silkeborg er essensen af vores Cash and Carry konceptet. Her kan du opleve varen inden du køber den og der er uddannet personale der kan og vil hjælpe dig frem til den helt rigtige løsning. Vi finder den varer den matcher dit behov, så du er helt sikker på at komme hjem med den rigtige løsning. Du kan også handle i butikken som privat du kan betale med kort eller kontakt.

 

Butikken har et stort udvalg af produkter der bruges i køkkener. Vi har til de helt små køkkener, såvel som til de helt store. Alt køkkengrej du kan forstille dig kan du handle hos os. Vi går meget langt for at hjælpe dig!

Der er gode parkeringsmuligheder lige foran butikken.

 

Det er dog ikke alle varer vi kan have på hylderne, men størstedelen kan opleves i butikken. Hvis du har en forespørgsmål på en varer der hverken er i butikken eller her på webshoppen, så kontakt os endelig. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde den.

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.