DICK Premier Plus kokkekniv 23 cm

Lagerførende
Varenr
81447230
Nu pr. stk 475,00 DKK Før 559,20 DKK
Produktbeskrivelse

Det rigtige værktøj til den professionelle kok. DICK Premier Plus kokkekniv er en koks universal kniv, da den kan bruges til stort set alle udskæringer og snitteopgaver i køkkenet. Kokkekniven fra Premier Plus serien er en hårdt ståls kniv og er støbt af et stykke stål. Håndtaget består af en kunststof, der er ergonomisk korrekt udformet som en ting, men samtidig medfører håndtaget på DICK Premier Plus kokkekniven et godt og sikkert greb.

Premier Plus er en velkendt serie verden over, fordi producenten DICK har produceret skarpe, robuste og ekstraordinære knive siden 1778.

Kort om DICK Premier Plus kokkekniv:

  • Skæret måler: 23 cm
  • God universalkniv
  • En del af den velkendte Premier Plus serie
  • Ergonomisk håndtag i kunststof

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.