⭐ Køb for minimum 300 kr. og vælg en gratis gave! Læg denne kagespade eller saks i kurven og indtast koden: KAGE eller SAKS ⭐  


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        3 måneders returret  3 måneders returret        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  3 måneders returret  3 måneders returret


Electrolux TrinityPro Kombisnitter med variabel hastighed og stor skål i rustfri stål

Print Product
Bestillingsvare
Varenr
za-602164
Pris pr stk 17.100,00 DKK 21.375,00 DKK

TrinityPro Kombisnitter med variabel hastighed fra Electrolux Professional

  • Pakke med stor rustfri skål (3,6 liter)
  • Ekskl. skær, så du selv kan sammensætte din pakke
Produktbeskrivelse

Med TrinityPro kombisnitteren fra Electrolux Professional får en maskine der kombinere en grøntsagsnitter og en foodprocessor/blender. Kombisnitteren giver dig derfor mulighed for at hakke, snitte, skære, rive, mixe og blende dine madvarer. 

I denne pakke medfølger en stor skål i rustfri stål (3,6 liter), og den er derfor velegnet til dig, der vil hakke og blende større mængder. Der medfølger ikke skær til denne pakke, som i stedet tilkøbes, så du kan udvælge de skær, der passer bedst til dit behov. 

TrinityPro er brugervenlig med et enkelt og overskueligt kontrolpanel, og så er den hurtig og nem at samle.

Alle dele kan hurtigt skilles ad og puttes i opvaskemaskinen, så rengøring er let overstået. 

Sikkerheden er i top, når du bruger maskinen, og skærebladet stopper automatisk, når nedstopperen løftes. Løftehåndtaget på nedstopperen er ergonomisk udformet og kan betjenes af både højre- og ventrehåndende. 

Grøntsagsnitteren har et udkast, hvor du kan placerer beholder med en højde på op til 200 mm under. Du kan derfor bruge almindelige gastrobakker til opsamlingen. 

Ud over hastighedstyrringne har maskinen også en puls-funktion, som du kender det fra blendere.

Med til denne TrinityPro følger en 3,6 liters skål i rustfri stål, et gennemsigtigt låg til skålen, samt microtooth kniv til foodprocessoren. Der medfølger desuden en skraber til skålen, så du nemt får indholdet ud af skålen efter brug. 

Der kan derudover tilkøbes en række forskellige skæreskiver alt efter behov. Du finder både skær i samlepakker eller enkeltvis. 

BPA-Fri

Specifikationer
Mere information
Brand Electrolux Professional
Bredde 348 mm
Dybde 328 mm
Højde 527 mm
Serie TrinityPro
Effekt 750 Watt
Tilslutning 220-240 Volt / 50 Hz