Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Få besøg i køkkenet

 

 

 

Den personlige service betyder alt for os, og vi vil så gerne gøre det nemt for dig at vælge udstyr og service til det professionelle køkken.

Derfor kører Larry også gerne ud og besøger dig i dit køkken til en snak. Træffer du Larry, er det nemlig langt nemmere at træffe det rigtige valg mellem de mange produkter, vi har på hylderne, lagrene, gulvene og i skabene. 

Du kan få besøg af Larry, hvis du: 

  • Skal have lavet en opvaskeafdeling og gerne vil have hjælp til opmåling og valg af opvaskemaskine.
  • Mangler en større mængde service og køkkenudstyr.
  • Har brug for vejledning.

 

Vis Larry dit køkken

Som Larry påpeger, så får vi meget ud af at kende kunderne og deres køkken, så er det nemmere at rådgive, og det er bare bedre og billigere, at de får den rigtige maskine første gang, end de skal bytte frem og tilbage flere gange.

Det er også derfor, at vi ikke forhandler billigt skrammel hos Jyske Storkøkken. ”Det er for dyrt for alle parter”, som Larry siger. 

 

Vil du gerne have besøg af Larry?

Ring til os, så tager vi en snak og finder ud af, hvordan vi nemmest løser din udfording. Er der brug for at Larry kører ud til dig, så finder han en plads i kalerenden, hvor han er i dit nærområde.

Uanset hvad din udfordring er, så skal du ikke tøve med at ringe til os. Giver det ikke mening med et besøg i dit køkken, så kan det være vi kan løse din udfordring over telefonen, ved at sende en vareprøve eller andet. 

Ring til Larry på tlf.: 87224680 eller send en mail til: lh@jyskestorkokken.dk

Skal du vælge udstyr og service til køkkenet, er du også altid velkommen til at besøge os i vores showroom, hvor du kan få vejlending og se produkterne. 

 

 

 

  • /b/a/banner_til_hjemmeside.jpg