Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Få besøg i køkkenet

 

Få besøg i køkkenet

 

Den personlige service betyder alt for os, og vi vil så gerne gøre det nemt for dig at vælge udstyr og service til det professionelle køkken.

Derfor kører Claus også gerne ud og besøger dig i dit køkken til en snak, hvis du holder til i Silkeborg eller omegn. Træffer du Claus, er det nemlig langt nemmere at træffe det rigtige valg mellem de mange produkter, vi har på hylderne, lagrene, på gulvene og i skabene. Claus er uddannet både kok og bager, så han kender alt til arbejdsgangene og behovet i det professionelle køkken. 

Måske står du over for følgende udfordringer: 

  • Skal have indkøbt nyt isenkram til serveringen
  • Mangler en ny industriopvaskemaskine, industrikøleskabe eller lignende
  • Har brug for vejledning inden køb 

Vis Claus dit køkken

Som Claus påpeger, så får vi meget ud af at kende kunderne og deres køkken, så er det nemmere at rådgive, og det er bare bedre og billigere, at de får den rigtige maskine første gang, end de skal bytte frem og tilbage flere gange.

Det er også derfor, at vi ikke forhandler billigt skrammel hos Jyske Storkøkken. ”Det er for dyrt for alle parter”. 

 

Vil du gerne have besøg af Claus?

Ring til os, så tager vi en snak og finder ud af, hvordan vi nemmest løser din udfording. Er der brug for at Claus kører ud til dig, så finder han en plads i kalerenden, hvor han er i dit nærområde.

Bor du ikke i nærheden af Silkeborg? 

Uanset hvad din udfordring er, så skal du ikke tøve med at ringe til os. Giver det ikke mening med et besøg i dit køkken, så kan det være vi kan løse din udfordring over telefonen, ved at sende en vareprøve eller andet. 

 

Ring til Claus på tlf.: 87224684 eller send en mail til: cvi@jyskestorkokken.dk

Skal du vælge udstyr og service til køkkenet, er du også altid velkommen til at besøge os i vores showroom, hvor du kan få vejlending og se produkterne. 

 

 

 

  • /t/o/top_banner.jpg