Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

FKI

Her på siden ser du en samlet oversigt over alle vores produkter fra FKI. FKI er kvalitetsprodukter, når du skal tilbyde pommes frites, pølser, brød, toast, bøffer med mere til dine kunder.

Maskiner fra FKI gør arbejdet både enkelt, hurtigt og sikkert

Uanset om du skal koge eller stege større mængder pølser, lave bøffer til brugere, lave sprøde pommes frites eller andet fast food, så er en FKI maskine et oplagt valg at have i dit køkken. FKI tænker hele tiden i udvikling, så deres maskiner er gennemtænkte til formålet. Samtidig er alle maskiner fra FKI udarbejdet, så de er enkle og sikre at bruge, uanset hvor rutineret man er som medarbejder. Da de er meget nemme at betjene. Så du sikrer, at dine kunder altid får en god oplevelse.

Vis som Gitter Liste

13 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

13 varer

Stigende orden
pr. side

FKI frituremaskine i den størrelse, du skal bruge

Her på siden finder du flere forskellige FKI friture maskiner, så du kan finde den model, der passer bedst til din situation. Det værende en gulvmodel med hjul under eller en bordmodel, hvis du skal bruge en mindre udgave, der tager mindre plads i køkkenet. Fælles for dem alle er, at du får pommes frites og andre friturestegte madvarer, som er optimalt friturestegte.  

Rengørings- og vedligeholdelsesvenlige

De FKI maskiner, du finder her på siden, er alle nemme at rengøre og vedligeholde. De er lavet af rustfrit stål. Så om du skal bruge en maskine til en pølsevogn, grillbar, kantine, benzinstation, storkøkken, industrikøkken eller hjemmebrug, så er en FKI et godt valg.      

Danskejet virksomhed med stor erfaring og forbrugeren i fokus

FKI er en danskejet virksomhed, som blev grundlagt i år 1958. Siden har de hele tiden haft stort fokus på, hvad behovet er ved forbrugerne af deres maskiner. Og tænkt i videreudvikling, så man altid får et produkt, der giver bedst muligt resultat.