✦✦✦✦✦ Se vores +100 anmeldelser her ✦✦✦✦✦


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

FKI Friture bordmodel 15 L

Print Product
Lev. fra fjernlager
Varenr
FKI-FKAEB
Pris pr stk 16.040,00 DKK 20.050,00 DKK
  • 2 års garanti
  • Nem betjening
  • Dansk Manual
  • Dansk produceret
  • Rengøringsvenlig
  • Billig i drift
Produktbeskrivelse

Enkelt 15 liters bordfriture model FKA DG fra FKI.   

FKI frituren er let at betjene og har en analog styring, hvor du blot skruer op og ned for tid og temperatur. Manualen er på dansk, så skulle der være noget, du er i tvivl om, kan du hurtigt finde svar og komme videre. 

Der er kraftige varmelegemer i frituren, som sørger for at olien bliver varmet hurtigt op. På den måde kan du hurtigt være klar til at fritere, efter du har tændt frituren.

Pålidelig friture til mindre grillbarer og køkkener

FKI frituremaskiner bruges ofte hos mindre grillbarer og køkkener, hvor fritteringsbehovet ikke er alt for stort.  Her er det i stedet vigtigt med en pålidelige friture, som er nem at betjene og billig i drift.

Den anvendes populært til pommes frites, fiskefileter, grillkylling, forårsruller og meget mere, og den kan bruges til både frosne og optøede madvarer.

Der er sikkerhedsafbryder på frituren, som slår fra ved en temperatur over 245°C.

Nem rengøring

Med FKI DB får du en friture, som er nem at rengøre, så du nemt kan sikre en høj hygiejne i køkkenet. Varmelegemerne kan løftes op, så du kan komme til at gøre ordentligt rent nede i karret (se video under produktbillederne). Fritureolien kan aftappes ved hjælp af afløbshanen.

FKI frituren har et angivet støjniveau på mindre en 45dB(A). Frituren i sig selv afgiver ikke støj, men oliefriteringen vil afgive lyd, alt efter hvor meget vand, der er i madvarerne. 

Der er 2 års garanti på denne Friture.

Følgende friturekurve medfølger:

2 stk. Halvkurve (1/2)

Specifikationer
Mere information
Brand FKI
Produkt type Friture
Bredde 350 mm
Dybde 650 mm
Højde 335 mm
Indhold 15 liter