Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Graef pålægsmaskine

En pålægsmaskine fra Graef er hurtig og præcis

Skal du have skåret store mængder af pålæg? Så er en pålægsmaskine uundværlig. Med en pålægsmaskine fra Graef er du sikret høj kvalitet og ydeevne, samt et rent snit. De er nemme at gøre rene efter brug, og du finder både lige- og skråtstillede pålægsmaskiner.  

Med over 100 års erfaring sikrer Graef enestående kvalitet og produkter, der har et tidløst design, er pålidelige og langtidsholdbare. Graef bliver ved med at forbedre sine produkter, til de er helt perfekte og godt designede ned til mindste detalje. Så med en pålægsmaskine fra Graef kan du være sikker på, du bruger et produkt, der opfylder de højeste standarter med hensyn til teknologi og effektivitet.

Hos Jyske Storkøkken finder du også andre pålægsmaskiner end en Graef pålægsmaskine. Se alle pålægsmaskiner her.

Vis som Gitter Liste

8 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

8 varer

Stigende orden
pr. side

Pålægsmaskine Graef – med rette klinge

Hvis du bruger de rette klinger til din Graef pålægsmaskine, kan du skære lige fra frossen fisk til brød og ost. Du finder vores udvalg af klinger her.

 

Vælg en pålægsmaskine, der passer til dine behov

Her på siden finder du pålægsmaskiner med korttidsdrift og nogle, der ikke har, så du kan finde den maskine, der passer bedst til dine behov. Ved mindre mængder af udskæringer, kan en med korttidsdrift være optimal for dig. Har du derimod store mængder, der skal skæres, kan det være relevant med en Graef pålægsmaskine, der ikke har en estimeret korttidsdrift.

 

Pålæg i ønsket tykkelse

Fælles for Graef pålægsmaskiner er, at de har en justerbar skæretykkelse, så du kan indstille tykkelsen ud fra, hvad du har behov for at få udskåret. Du kan også nemt skifte mellem skæretykkelserne, når du skifter over til noget nyt, der skal udskæres.

 

Hurtig rengøring efter brug

Når udskæringen er færdig, er det nødvendigt at rengøre pålægsmaskinen, så den er klar til brug en anden gang. I et travlt køkken er det fordelagtigt, at det kan gøres hurtigt og effektivt. Med en Graef pålægsmaskine, er den del hurtigt gjort, da den har aftagelige dele og glatte overflader.