Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Hoonved Underbordsopvaskemaskine CE60PD med sæbe-, afspændings- & afløbspumpe

Print Product
Kun 1 tilbage
 Kun 1 tilbage
 Levering 1-3 dage
Varenr
HO-CE60PSPD
Nu pr. stk 19.996,00 DKK 24.995,00 DKK Før 28.995,00 DKK 36.243,75 DKK

Hoonved underbordsopvaskemaskine model CE60PD

  • Med afløbspumpe
  • Med sæbe og afspændingspumpe
  • Korte vaskeprogrammer med en varighed fra kun 120 sekunder (2 minutter)
  • Slutskyl på 85°C
  • Kan vaske op mod 1500 glas eller 500 tallerkener pr. time
  • Brugervenlig og med dansk manual
Produktbeskrivelse

Hoonved underbordsopvaskemaskine model CE60PD - Med afløbspumpe

CE-serien er den mest solgte serie af opvaskemaskiner fra Hoonved. Med Hoonved CE60 får du en økonomisk opvaskemaskine af høj kvalitet. Maskiner i CE-serien har et innovativt design i rustfri stål med indvendigt afrundende kanter. Opvaskemaskinen har en forventet levetid på 15-17 år. 

Opvaskemaskinen har korte vaskeprogrammer med en varighed mellem 2 og 8 minutter, så du kan kører store mængder af opvask igennem på kort tid. CE60 har 4 forskellige vaskeprogrammer med varigheden 120, 180, 240 og 280 sekunder. 

Opvaskemaskinen passer til almindelige industriopvaskebakker på 50x50 cm. Døråbningen måler 35 cm i højden. Der er en magnetisk sikkerhedsafbryder på døren, der sikre at maskinen stopper, så snart døren åbnes. 

Opvaskemaskine med afløbspumpe + sæbe- og afspændingspumpe 

En underbordsopvasker har med sin korte vasketid ikke et indbygget tørreprogram, som du kender det fra husholdsningsmaskiner. Til gengæld tørrer opvasken hurtigt ved fordampning efter vask pga. afspændingsmidlet og den høje temperatur på slutskyllet. Der er indbygget pumpe til afspændingsmiddel i opvaskemaskinen, så afspændingsmidlet automatisk doseres. 

Opvaskesæbe bliver automatisk doseret ved hjælp af en sæbepumpe. Til denne model af CE60 medfølger der afløbspumpe, som er nødvendig, hvis dit afløb er placeret mere end 5 cm over gulvhøjde. 

Det får du med i handlen, når du køber en Hoonved opvaskemaskine

Når du køber en Hoonved opvaskemaskine ved os, får du en dunk sæbe og afspændingsmiddel med i købet, og så sender vi en professionel sæbemand ud for at indstille doseringen på din maskine, når først du har fået din opvaskemaskine indstalleret. På den måde er vi sikre på at du kommer godt i gang, og får det allerbedste vaskeresultat. 

Hvem køber en Hoonved CE60 opvaskemaskine? 

Hoonved CE60 er en af vores mest populære opvaskemaskiner, og anvendes derfor i mange forskellige typer af køkkener. Vi har kunder fra biografer, skoler, idrætscentre, opholdshjem, kirker, beboerhuse, cafeer, bagerier og mange flere, som anvender maskinen til deres opvask. 

Der kan vaskes op til 1500 glas eller 500 tallerkener pr. Time i opvaskemaskinen, og du har derfor en høj opvaskekapacitet i en underbordsopvaskemaskine med en Hoonved CE60

Garanteret vasketemp 55 ° C, og skylletemp 85 ° C

Hoonved er ISO9001 certificeret, og du er derfor garanteret en opvaskemaskine af god kvalitet. 

Du kan læse mere om Hoonved her

Afløbspumpe og understel kan tilkøbes. Med et understel kan du hæve maskinen op i en bedre ergonomisk arbejdshøjde. 

Vi anbefaler, at der tilkobles vandbehandling til alle industriopvaskemaskiner. Vandbehandling fjerner kalk fra vandet og bidrager til et bedre vaskeresultat og længere levetid på din opvasker.

Der er 1 års reservedelsgaranti, når du køber en Hoonved opvaskemaskine.

Specifikationer
Mere information
Brand Hoonved
Bredde 600 mm
Dybde 605 mm
Højde 820 mm
Afløbspumpe Ja
Afspændingspumpe Ja
Sæbepumpe Ja
Lydniveau < 70 dB
Effekt 5450 (7450) Watt
Kurvestørrelse 50×50 cm
Vandforbrug pr. vask 3,5 liter
Tankkapcitet 17 liter
Tilslutning Mulitpower tilslutning 230 eller 400 volt