Industrikøkken

Hvad er et industrikøkken?

Et industrikøkken er et køkken beregnet til at lave mad i én stor skala. Det er oftest den samme mad der produceres i køkkenet på daglig basis. Industrikøkkener og storkøkkener kan minde om hinanden, men en væsentlig forskel er, at man som regel indretter et industrikøkken efter en samlebåndsteknik. Et industrikøkken kræver som regel også mere plads til at køre større mængder mad frem og tilbage kontra et storkøkken. Men under de fleste omstændigheder er storkøkken og industrikøkken det samme.

Storkøkken projekter fra Jyske Storkøkken


 

Industrikøkken projekt

Et industrikøkken projekt hos Jyske Storkøkken, vil blive varetaget som vi varetager alle projekter. Som hovedregel kan du være sikker på at vi følger projektet fra start til slut, for at sikre at vores standarder bliver overholdt. Det indbefatter at lovgivningen omkring industrikøkkener overholdes og at du er inde over hele processen. Det er vigtigt for os at alle parter, kan følge med i hvad vi foretager os under en projektering af et industrikøkken. Derfor vil du også få indflydelse på valg af inventar til køkkenet.

Vi projekterer efter behovet og ønsket. Det har i alle tilfælde medført at de køkkener vi leverer, lever op til forventningerne. Ikke bare hos dig som bygherre eller entreprenør, men også hos slutbrugerne af køkkenet. Derfor er vi også meget interesseret i at beholde kontakten efter køkkenet er monteret og taget i brug. Dermed kan brugerne kontakte os for få service på køkkenet eller suppleret op med værktøj, skåle, service osv.

Opstår der noget uventet i leveringen af dit køkken, så gør vi opmærksom på dette med det samme. Vi er ligeså interesseret i at du modtager dit køkken til deadline som du er.

Industrikøkken projekt eksempel

Jyske Storkøkken’s industrikøkken projekter

  • Vi rådgiver fra det sekund du tager kontakt
  • Vi leverer alt til dit industrikøkken
  • Vi kommer med plantegning over industrikøkkenet
  • Vi projekterer kun effektive køkkener
  • Vi sørger for monteringen
  • Vi projekterer efter daglig slid og behov

Renovering af industrikøkken

Står du allerede med et industrikøkken, men har behov for udvidelse eller lign., så kan vi også hjælpe der. Vi kender loven og ved hvornår dit køkken skal tage højde for nye regler og love. Vi vil altid udarbejde et forslag til hvordan du løser din sag bedst muligt. Forslaget vil som udgangspunkt indeholde en plantegning over indretning og forslagets omkostninger.


 

Kontakt

Hvis du har yderligere spørgsmål om hvad vi kan gøre for dig, så kontakt vores projektafdeling. De kan hurtigt hjælpe dig i gang med dit industrikøkken.

Johnny

Johnny Eskildsen

Projektkonsulent
je@jyskestorkokken.dk


Fordele ved Jyske Storkøkken til projekter

Vi kan levere hele pakken. Alt fra bestik, porcelæn og glas, til større maskiner som ovne og industriopvaskemaskiner. Vi er til at snakke med og vil gerne gå langt for at hjælpe dig. Vi udvider hele tiden vores sortiment og opdaterer det efter branchens nyeste tiltag. I vores shop har du mulighed for at købe produkter du specifikt står og mangler. Hvis du søger noget, som ikke er at finde i vores sortiment på shoppen– så ring endelig. Vi vil meget gerne hjælpe med at finde det!

Skulle du mangle service på nogle maskiner eller lign., du har handlet hos os, så finder vi en løsning på dette. 


Ikke det du ledte efter?

Projekter

  • /f/o/forside_banner_10kr.jpg
  • /f/o/forside_banner_weck.png