Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Industrikøkken

Hvad er et industrikøkken?

Et industrikøkken er et køkken beregnet til at lave mad i én stor skala. Det er oftest den samme mad der produceres i køkkenet på daglig basis. Industrikøkkener og storkøkkener kan minde om hinanden, men en væsentlig forskel er, at man som regel indretter et industrikøkken efter en samlebåndsteknik. Et industrikøkken kræver som regel også mere plads til at køre større mængder mad frem og tilbage kontra et storkøkken. Men under de fleste omstændigheder er storkøkken og industrikøkken det samme.

Storkøkken projekter fra Jyske Storkøkken


 

Udstyr til industrikøkken

Hos Jyske Storkøkken finder du alt indenfor professionelt udstyr til industrikøkkenet. Vi har 40 års erfaring indenfor industrikøkkener, og du får derfor en kompetent og personlig vejledning, når du skal vælge maskiner og redskaber til dit industrikøkken. Har du brug for rådgivning, for at finde den industriopvaskemaskine eller industriovn, der passer til behovet i dit industrikøkken, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os. 

Vi kender værdigen af et pålideligt industrikøkken, som er sikkert i drift og giver en gnidningsfri arbejdsgang i køkkenet. Det er derfor vigtigt, at du får køkkenudstyr, der møder behovet i køkkenet - uanset hvor stor eller lille fødevareproduktionen er. 

Industrikøkken projekt eksempel

Køkkenudstyr fra Jyske Storkøkken

  • Vi rådgiver fra det sekund du tager kontakt
  • Vi leverer alt til dit industrikøkken
  • Vi sikre en effektiv drift i dit industrikøkken

 

  • /t/o/top_banner.jpg