Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Kartoffelskræller

Kartoflen er en fantastisk og billig råvare med et væld af tilberedningsmuligheder i køkkenet - den største ulempe er bare, at de ofte skal skrælles før brug. Heldigvis findes der effektive hjælpemidler, når der skal skrælles store mængder af kartofler i storkøkkenet, så du sparer håndkræfterne og den manuelle kartoffelskræller. 

Her på siden finder du elektriske kartoffelskrællere, der kan fjerne skræl fra mellem 5 og 15 kg kartofler af gangen. Men en kartoffelskrællermaskine, bliver det langt nemmere at tilberede mad til mange mennesker i storkøkkener og kantiner. 

Vis som Gitter Liste

8 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

8 varer

Stigende orden
pr. side

Kartoffelskrællermaskine til storkøkkenet

Skal du bruge en elekstronisk kartoffelskræller, der kan klare skrællen på store mængder af kartofler for dig? Her på siden finder du kartoffelskællermaskiner med kapaciteter på 5, 10 eller 15 kg. Du finder maskiner med eller uden understel, så du får løftet maskinen op i højde under betjeningen. 

Har du brug for vejledningen inden du vælger kartoffelskræller, er du meget velkommen til at tage kontakt til os.