Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Friture bordmodel - Zanussi

SKal din friture placeres på et bord, finder du bordfriture her på siden. Friturene i bordmodel findes i meget forskellige størrelser - alt efter om du ønsker en enkelt- eller dobbelt model, og hvor meget mad, du har har brug for at kunne stege. Den dobbelte friture fylder selvfølgelig mest på bordet, men giver dig til gengæld muligeheder for at tilberede større mængder mad, og du kan fx have gang i tilberedningen af to forskellige portioner eller madretter på en gang.

Vælger du en bordfriture med tappehane, bliver det nemt at tømme og skifte fritureolien, så du er klar til at tilberede endnu mere sprødstegt mad.  


Hvis du skal bruge et husholdningsapparat, så som en ovn, et fryseskab, en isterningemaskine, rulleborde, en stegepande eller andet, så er en Zanussi-model et godt valg.


Zanussi er en af de største producenter af husholdningsapparater på grund af deres innovative tilgang og store erfaring. Zanussi blev grundlagt i 1916 og kombinerer italiensk design og kvalitet i alt, hvad de laver. Deres passion er at lave produkter, der er nemme at bruge, samt er effektive og praktiske løsninger. Deres mål er at gøre livet nemmere med smarte produkter, hvor du sparer tid og undgår besværligheder.

Filtre
Vis som Gitter Liste

3 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

3 varer

Stigende orden
pr. side

Find det zanussi produkt, du søger

Her på siden finder du et stort udvalg af Zanussi-produkter perfekt til større køkkener ved for eksempel efterskoler, højskoler, forsamlingshuse, caféer og restauranter. Du finder blandt andet Zanussi ovn, Zanussi fryseskab, Zanussi stegepande, Zanussi insterningemaskine og Zanussi rulleborde.

Vælg det rette Zanussi rullebord

Rulleborde er en stor hjælp i et storkøkken. Med et rullebord kan du nemt komme rundt med det, der skal flyttes, da du kan have meget mere på et rullebord, end du kan bære i hænderne. Samtidig undgår du løft i hverdagen, hvor rullebordet kan bruges i stedet. Når du skal vælge det rette rullebord til dit køkken, skal du beslutte, hvilken størrelse du ønsker. Her på siden finder du et stort udvalg af størrelser, så du kan finde den størrelse, der passer dine behov. Du finder rulleborde med forskellige antal hylder afhængig af, hvad du skal bruge rullebordet til. Der er også mulighed for at vælge rulleborde med og uden håndtag på.

Zanussi isterningemaskine – is-mængde efter dit behov

Skal du bruge isterninger til servering af drinks kolde drikkevarer eller andet, kan du her på siden finde isterningemaskiner i høj kvalitet, der producerer forskellige mængder is på døgnet, så du kan vælge den mængde, der passer din situation. Hver isterningemaskine her et magasin, der også varierer efter størrelse.