OBS: Grundet travlhed kan der lige nu forekomme en ekstra dags leveringstid


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        3 måneders returret  3 måneders returret        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  3 måneders returret  3 måneders returret


Friture - FKI

Sprøde pommes frites, indbagte rejer, falafler og meget mere - en friture giver dig mulighed for at tilberede et utal af lækre, sprøde madretter, i både det salte og det søde køkken. Tilberedningen i den varme olie giver en sprød skorpe og et mørt tilberedt indre på dine madvarer. 

Hos Jyske Storkøkken finder du en frituregryde til det professionelle køkken, hvad end der skal bruges en friture til pommes frites i grillbaren eller til tilberedning af madretter af høj gastronomisk kvalitet i restauranten. En god og effektiv frituremaskine, skal kunne holde olien varm ved den rigtige temperatur, også selvom der er travlt i køkkenet, og der gentagende gange fyldes kolde madvarer til tilberedning i frituren.  Du finder frituremaskiner til industri og storkøkken i både gulv- og bordmodeller, alt efter dit behov og pladsen i køkkenet. Har du brug for vejledning inden du vælger en friture, er du meget velkommen til at kontakte os.


Her på siden ser du en samlet oversigt over alle vores produkter fra FKI. FKI er kvalitetsprodukter, når du skal tilbyde pommes frites, pølser, brød, toast, bøffer med mere til dine kunder.

Maskiner fra FKI gør arbejdet både enkelt, hurtigt og sikkert

Uanset om du skal koge eller stege større mængder pølser, lave bøffer til brugere, lave sprøde pommes frites eller andet fast food, så er en FKI maskine et oplagt valg at have i dit køkken. FKI tænker hele tiden i udvikling, så deres maskiner er gennemtænkte til formålet. Samtidig er alle maskiner fra FKI udarbejdet, så de er enkle og sikre at bruge, uanset hvor rutineret man er som medarbejder. Da de er meget nemme at betjene. Så du sikrer, at dine kunder altid får en god oplevelse.

Filtre
Vis som Gitter Liste

4 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

4 varer

Stigende orden
pr. side

En professionel friture med mange muligheder

De fleste tænker måske på pommes frites og stegt kylling, når de tænker på mad, der bliver tilberedt i en friture, men der fines et utal af madretter, der får en fantastisk tilberedning i den varme olie. Brug den til indbagt kylling eller rejer, grøntsager i beignetdej, forårsruller, fisk i sprød dej, falafler, chips af kartofler eller rodfrugter og meget mere. Selv i det søde køkken er der masser af muligheder for at fremstille gyldne fristelser i frituregryden fx doughnuts, berlinere, beignets, churros og meget mere. Frituremaskinen bliver dermed en helt uundværlig del af det professionelle køkken. 

Find en friture, der matcher netop dit behov og ønsker her på siden, eller kontakt os for rådgivning om en løsning til dit professionelle køkken.  

FKI frituremaskine i den størrelse, du skal bruge

Her på siden finder du flere forskellige FKI friture maskiner, så du kan finde den model, der passer bedst til din situation. Det værende en gulvmodel med hjul under eller en bordmodel, hvis du skal bruge en mindre udgave, der tager mindre plads i køkkenet. Fælles for dem alle er, at du får pommes frites og andre friturestegte madvarer, som er optimalt friturestegte.  

Rengørings- og vedligeholdelsesvenlige

De FKI maskiner, du finder her på siden, er alle nemme at rengøre og vedligeholde. De er lavet af rustfrit stål. Så om du skal bruge en maskine til en pølsevogn, grillbar, kantine, benzinstation, storkøkken, industrikøkken eller hjemmebrug, så er en FKI et godt valg.      

Danskejet virksomhed med stor erfaring og forbrugeren i fokus

FKI er en danskejet virksomhed, som blev grundlagt i år 1958. Siden har de hele tiden haft stort fokus på, hvad behovet er ved forbrugerne af deres maskiner. Og tænkt i videreudvikling, så man altid får et produkt, der giver bedst muligt resultat.