Gå ikke glip af jubilæumstilbuddene!


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        40 års erfaring  40 års erfaring        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage


Kipgryde og kipsteger

Når der skal fremstilles madretter til store forsamlinger, i storkøkkenet og kantinen, kan der være brug for store koge- og stegekapaciteter. Hos Jyske Storkøkken finder du kipgryder og kipstegere, der gør det nemt at producere mad til mange mennesker, uden at du skal slæbe og løfte på tunge gryder. Kipgryder og kipstegere gør hverdagen i storkøkkenet lettere - de er brugervenlige, kippes elektronisk, så du sparer krafterne, og så er de nemme at rengøre efter brug. 

Kontakt os gerne, hvis du har brug for rådgivning eller et godt tilbud, når du skal finde den helt rigtige kipgryde eller kipsteger til dit industrikøkken. 

Vis som Gitter Liste

23 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

23 varer

Stigende orden
pr. side

Køkkenredskaber til din kipgryde og kipsteger

De store erhvervsgryder kræver også store redskaber, for at du kan røre rundt i maden – også i bunden af gryden. Under udvalget af kipgryder og kipstegere finder du derfor også store køkkenredskaber, så som røreris og røreåre, så det bliver nemt at lave store mængder af madretter i dit industrikøkkenudstyr. Redskaberne er solide, så de kan holde til at røre de store mængder af mad.