Kipsteger

Funktionel design er væsentligt for en kipsteger – kipgryde. For en Kipsteger eller kipgryde, er en enkel og brugervenlig betjening vigtig. Der findes forskellige løsninger med elektrisk kip, elektrisk vandpåfyldning af dampgenerator, trinløs varmeregulering. Skal din nye kipgryde konfigureres med Vandkøling i kappen, Bundaftapning, SI-plade, Kogeindsats, Twin-mixer, Duch pistol med koldt/varmt vand. Kontakt os for at få den bedste vejledning og et gratis tilbud til dit valg af en kipsteger – kipgryde.

Vis som Gitter Liste

6 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Kipsteger cseh552 regulerbar højde
  Kipsteger cseh552 regulerbar højde
  Varenr
  CL-cseh552
  Pris pr stk 63.300,00 DKK
  Bestillingsvare
 2. Kipsteger cse541
  Kipsteger cse541
  Varenr
  CL-cse541
  Pris pr stk 42.000,00 DKK
  Bestillingsvare
 3. Kipsteger cseh542 regulerbar højde
  Kipsteger cseh542 regulerbar højde
  Varenr
  CL-cseh542
  Pris pr stk 56.500,00 DKK
  Bestillingsvare
 4. Kipsteger cse531
  Kipsteger cse531
  Varenr
  CL-cse531
  Pris pr stk 33.000,00 DKK
  Bestillingsvare
 5. Kipsteger cseh532 regulerbar højde
  Kipsteger cseh532 regulerbar højde
  Varenr
  CL-cseh532
  Pris pr stk 47.900,00 DKK
  Bestillingsvare
 6. Kipsteger cse551
  Kipsteger cse551
  Varenr
  CL-cse551
  Pris pr stk 48.900,00 DKK
  Bestillingsvare
Vis som Gitter Liste

6 varer

Faldende orden
pr. side

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.