Jubilæumstilbud - få dage tilbage!


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        40 års erfaring  40 års erfaring        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage


Elkogebord

Skal der fremstilles sovser, supper og meget andet i industrikøkkenet? Her på siden finder du elektriske kogeborde, så der kan koges og steges i køkkenet. El kogebordene findes i forskellige størrelser, alt efter hvor mange kogeplader du har brug for, så du kan få et bord, der matcher dit behov bedst muligt.

Du finder både kogebordet til el med kogeplader og i glaskeramiske udgaver, samt pommes frites varmer og vandbad. Har du brug for vejledning inden du vælger kogebord, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en snak om det.

Vis som Gitter Liste

14 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

14 varer

Stigende orden
pr. side

Hvilket elektrisk kogebord skal du vælge?

Først og fremmest skal du vurdere, hvor stort et behov du har, for at kunne koge og stege i køkkenet. Er det nok med to kogeplader, eller skal du bruge fire eller seks? Herefter kan du overveje om du skal have et bord med masskogeplader eller om det skal være keramisk. Massekogeplader er som regel den billigste løsning i indkøbet, men kan have et højere energiforbrug. Den keramiske kogeplade er som regel billiger i strøm, og med den glatte overflade, er det også nemmere at gøre rent.

Alle kogebordene på siden er eldrevne, og betjenes nemt ved hjælp af drejeknapper foran.