Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Elkogebord

Skal der fremstilles sovser, supper og meget andet i industrikøkkenet? Her på siden finder du elektriske kogeborde, så der kan koges og steges i køkkenet. El kogebordene findes i forskellige størrelser, alt efter hvor mange kogeplader du har brug for, så du kan få et bord, der matcher dit behov bedst muligt.

Du finder både kogebordet til el med kogeplader og i glaskeramiske udgaver, samt pommes frites varmer og vandbad. Har du brug for vejledning inden du vælger kogebord, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en snak om det.

Vis som Gitter Liste

20 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

20 varer

Stigende orden
pr. side

Hvilket elektrisk kogebord skal du vælge?

Først og fremmest skal du vurdere, hvor stort et behov du har, for at kunne koge og stege i køkkenet. Er det nok med to kogeplader, eller skal du bruge fire eller seks? Herefter kan du overveje om du skal have et bord med masskogeplader eller om det skal være keramisk. Massekogeplader er som regel den billigste løsning i indkøbet, men kan have et højere energiforbrug. Den keramiske kogeplade er som regel billiger i strøm, og med den glatte overflade, er det også nemmere at gøre rent.

Alle kogebordene på siden er eldrevne, og betjenes nemt ved hjælp af drejeknapper foran.