Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Quartsovn

Quartsovnen er en effektiv, lille ovn, der er velegnet til opvarmning af mindre mængder af pølsebrød, flutes, toast og andre brødprodukter, og den er derfor oplagt til brug i grillbarer m.m. hvor køkkenpladsen er trang, hvor der løbende skal opvarmes brød, og hvor behovet er varierende. 

Quartsovnen er udstyret med timer, så det er nemt at holde styr på varmetiden og med mulighed for at regulerer om alle rør skal være tændt, eller blot de øverste eller nederste rør, så du får en optimal tilberedelse. Rørene er selvrensende, så rengøringen af quartsovnen bliver enkel.

Vis som Gitter Liste

2 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

2 varer

Stigende orden
pr. side

Quartsovnen – den lille ovn til grillbaren eller køkkenet

Opvarmning af toast, pizza, brød bliver hurtig og nemt i den lille effektive quartsovn. Derfor er den et oplagt valg til grillbarer, køkkener, hvor pladsen er knap, og behovet for opvarmning af brød er varierende. Den er også et oplagt af have i kiosker eller lignende, hvor der er varierende behov for at varme brød til hotdogs, foccasia og anden fastfood.

Ovnen er nem at betjene med timer og on/off knap for at tænde og slukke for rørene, alt efter om du ønsker oven varme, under varme eller begge dele. Den er nem at rengøre, med selvrensende rør, så der ikke skal bruges en masse tid og kræfter, for at holde den ren.