⭐ Køb for minimum 300 kr. og vælg en gratis gave! Læg denne kagespade eller saks i kurven og indtast koden: KAGE eller SAKS ⭐  


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        3 måneders returret  3 måneders returret        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  3 måneders returret  3 måneders returret


affald

I det travle storkøkken er det svært at undgå store mængder af affald. Der er affald fra amballage fra fødevarerne, madaffald fra madlavningen og affald i form af papir, bonner og meget andet. 

Hos Jyske Storkøkken finder du praktiske skraldespande til dit affald. Her finder du både affaldsstativer og affaldsspande, så du kan komme af med skraldet på en nem og god måde. Du finder blandt andet affaldsstativer med fodpedel og skraldespande med sensor. 

Vis som Gitter Liste

11 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

11 varer

Stigende orden
pr. side

Affaldsstativer med hjul og fodpedal

I det travle køkken, hvor store mængder af fødevarer håndteres, kan der hurtigt samles store mængder af skrald, hvormed der er brug for en skraldespand, der kan rumme større mængder af skrald. Her på siden finder du praktiske affaldsstativer, der kan holde sorte affaldssække på plads, så de er klar til at blive fyldt med affald. Affaldsstativerne er udstyret med hjul, så de er nemme at flytte rundt på i køkkenet. Dermed kan du trække dem tættere på, når der skal smides affald ud, og så er de nemme at flytte på, når gulvet i køkkenet skal rengøres.

Du finder de praktiske affaldsstativer med eller uden fodpedal. Med en fodpedal får du den fordel, at du undgår at skulle betjene skraldespanden med hænderne, hvilket både er praktisk, når du har affald i hænderne og mere hygiejnisk, da du undgår at få bakterier fra spanden på hænderne.

Automatisk skraldespand med sensor

Når hygiejnen skal være i top, er det vigtigt at kunne betjene sin affaldsspand uden at skulle bruge hænderne til at åbne den med, så du undgår at få bakterier fra låget på dine hænder, for der efter at skulle bruge tid på at vaske fingre igen.

Med en affaldsspand, der er udstyret med en sensor til åbningen, undgår helt at komme i kontakt med skrællespanden. For at åbne låget, fører du bare hånden hen over sensoren, som hurtigt reagerer ved at åbne låget. Låget lukker automatisk efter nogle sekunder, så skraldespanden holdes lukket.

Det er blandt andet praktisk med en automatisk åbning af skraldespanden, når der skal smides papir ud, som du har tørret dine rene fingre i, eller når man hurtigt skal smide noget affald ud under madlavningen.