Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Bageforme

Skal der bages brød, tærter og kage? En bageform er et godt redskab, når der skal form på bagværket. Men et klassisk, hvidt tærtefad kan du fx nemt bage og servere tærter fra det søde eller det salte køkken. 

Her på siden finder du bageforme i form af tærteforme, springforme, buddingforme og brødforme, og du finder formene i forskellige størrelser og materialer, alt efter dit behov. Du finder fx bageforme af silikone eller med teflon, som er behagelige at arbejde med i køkkenet.

Vis som Gitter Liste

17 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

17 varer

Stigende orden
pr. side

Rugbrødsforme og franskbrødsforme til brødbagningen

Skal der bages rugbrød og frankbrød i køkkenet, er det en stor fordel med brødform, så der er styr på faconen, når brødet hæver før og under bagning. Hos Jyske Storkøkken finder du et udvalg af forskellige forme til brød, alt efter hvilken størrelse brød du ønsker at bage. Du finder forme i teflon eller silikone, som har hver deres fordele under brødbagning - silikoneformen er blandt andet nem at vende det færdige brød ud af og den efterfølgende rengøring er nem, og teflon formene er nemme at arbejde med pga af deres faste form.