✦✦✦✦✦ Se vores +100 anmeldelser her ✦✦✦✦✦


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Bagepensler

Hos Jyske Storkøkken finder du et udvalg af praktiske pensler i silikone, der er nyttige i både det salte og det søde køkken. Brug din bagepensel, når du skal smøre marinade på kødet – både før og under stegning, eller når du skal pensle dit bagværk med æg og lignende. Bagepenslerne i silikone er nemme at rengøre, og de bløde silikonebørster fordele nemt marinader, æggemasse og andre flydende elementer på dine madretter og bagværk. Endnu en fordel ved silikonebørester er, at du ikke risikere at din bagepensel taber hår i maden, som en almindelig bagepensel. 

Her på siden finder du silikone bagepensler i forskellige længder og med fine eller tykkere penselbørster. Du finder både pensler til grill og pensler til bagning.  

Silikonepensel til bagning og marinering 

Silikone er er praktisk materiale til bagepensler, da det er fleksibelt og dermed kan nå ind i alle kroge og huller, og samtidigt er nemt at rengøre og tåler maskinopvask.

Brug din pensel med silikonebørster, når du skal stege kød med marinade, hvor kødet pensles med marinade både før og under tilberedningen. Prøv fx en lækker hjemmelavet barbecue marinade eller honning og sennep. Silikonepenslen klare nemt marinader med lidt tykkere konsistens.  

Til bagning er en bagepensel med fine silikonebørster et oplagt valg, så du kan pensle bløde, finere og mere porøse elementer.