Kageruller

Hos Jyske Storkøkken finder du kageruller i rustfri stål eller træ og i forskellige længder, så du kan finde en kagerulle, der passer til lige netop dit behov. Kageruller i træ finder du i forskellige udgaver - du finder både den helt klassiske trækagerulle eller en professionel kagerulle med kuglelejer.

En kagerulle i rustfri stå er oplagt, når du arbejder med fedtede deje, da de ikke hænger fast på stålet på samme måde, som de ville gøre det med en kagerulle af træ. Det rustfri stål giver dig desuden en god hygiejne, da det er nemmere at rengøre.

Vis som Gitter Liste

4 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Kagerulle stål, længde 50 cm
  Kagerulle stål, længde 50 cm
  Varenr
  WA-1538500
  Pris pr stk 295,00 DKK
  Lagerførende
 2. Kagerulle træ, længde 25 cm
  Kagerulle træ, længde 25 cm
  Varenr
  WA-1876250
  Pris pr stk 59,00 DKK
  Lagerførende
 3. Kagerulle træ m/kuglelejer, længde 45cm
  Kagerulle træ m/kuglelejer, længde 45cm
  Varenr
  WA-1890450
  Pris pr stk 199,00 DKK
  Lagerførende
 4. Kagerulle træ m/kuglelejer, længde 38cm
  Kagerulle træ m/kuglelejer, længde 38cm
  Varenr
  WA-1890380
  Pris pr stk 149,00 DKK
  Lagerførende
Vis som Gitter Liste

4 varer

Faldende orden
pr. side

Kagerulle i rustfri stål eller den traditionelle kagerulle i træ?

Kagerullen er et uuanværligt køkkenredskab, når der skal rulle deje ud. Til en gærdej, der ofte har en god elastisk evne, er det rart at have en kagerulle der vejer lidt, og som har nogle gode greb, så du kan lægge vægt i udrulningen og få dejen tilpads tyndt rullet ud. De traditionelle kageruller i træ fås med kuglelejer, der gør udrulning let. Det kan være en god ide at drysse lidt mel på din kagerulle, så dejen ikke hænger fast i den, og det er vigtigt få gjort kagerulle ren efter brug, så dejrester ikke tørre ind og bliver sværre at fjerne. 

Skal du rulle mere fedtede deje ud eller har du blot brug for en kagerulle, der er nem at rengøre? Her er kagerullen i rustfri stål et godt valg. Kagerullen i rustfri stål er nem at arbejde med, og den glatte overfalde gør at dejen ikke så nemt hænger fast. Stålkagerullen giver en høj hygiejne, da den nemt kan rengøres og tåler høje vandtemperature. 

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.