✦✦✦✦✦ Se vores +100 anmeldelser her ✦✦✦✦✦


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Kageruller

Hos Jyske Storkøkken finder du kageruller i rustfri stål eller træ og i forskellige længder, så du kan finde en kagerulle, der passer til lige netop dit behov. Kageruller i træ finder du i forskellige udgaver - du finder både den helt klassiske trækagerulle eller en professionel kagerulle med kuglelejer.

En kagerulle i rustfri stå er oplagt, når du arbejder med fedtede deje, da de ikke hænger fast på stålet på samme måde, som de ville gøre det med en kagerulle af træ. Det rustfri stål giver dig desuden en god hygiejne, da det er nemmere at rengøre.

Vis som Gitter Liste

1 vare

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

1 vare

Stigende orden
pr. side

Kagerulle i rustfri stål eller den traditionelle kagerulle i træ?

Kagerullen er et uuanværligt køkkenredskab, når der skal rulle deje ud. Til en gærdej, der ofte har en god elastisk evne, er det rart at have en kagerulle der vejer lidt, og som har nogle gode greb, så du kan lægge vægt i udrulningen og få dejen tilpads tyndt rullet ud. De traditionelle kageruller i træ fås med kuglelejer, der gør udrulning let. Det kan være en god ide at drysse lidt mel på din kagerulle, så dejen ikke hænger fast i den, og det er vigtigt få gjort kagerulle ren efter brug, så dejrester ikke tørre ind og bliver sværre at fjerne. 

Skal du rulle mere fedtede deje ud eller har du blot brug for en kagerulle, der er nem at rengøre? Her er kagerullen i rustfri stål et godt valg. Kagerullen i rustfri stål er nem at arbejde med, og den glatte overfalde gør at dejen ikke så nemt hænger fast. Stålkagerullen giver en høj hygiejne, da den nemt kan rengøres og tåler høje vandtemperature.