Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Målekander

I det professionelle køkken er det vigtigt at have styr på sine mål, når der skal bages og tilberedes mad, så opskrifterne kan følges til punkt og prikke. Hos Jyske Storkøkken finder du målekander i forskellige størrelser, der kan rumme et indhold på alt fra 0,25 liter til hele 5 liter, så du kan finde et litermål, der passer til dit behov i køkkenet.

Her på siden finder du målekander i plast, samt målekander, målebægere og decilitermål i stål.

Vis som Gitter Liste

13 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

13 varer

Stigende orden
pr. side

Praktiske målekander i plast

Præcision er vejen frem i køkkenet, for at få de bedste resultater hver gang der steges og bages. Med en målekande af plast kan du afmåle dine ingredienser i milliliter og litermål. Målekanderne finder du i størrelser fra 0,5 l og op til 5,0 liter, så der kan måles både små og store mængder. Målekanderne er nemme at hælde af, så du kan tilføje de afmålte flydende ingredienser uden at spilde. Måleskalaen er påført i blåt på den gennemsigtige plastikkande, så det er tydeligt at se, når du skal måle af.

Målekander og målebægere i stål

Stål er et fremragende materiale i køkkenet, da det tåler både varme og kulde og er nemt at rengøre, så hygiejnen holdes i top. Med et målebæger eller en målekande i stål kan du måle milliliter og deciliter nøje af til bagværk og madlavning. Decilitermålet i stål er en trofast følgesvend i mange køkkener – professionelle såvel som private, da mange bageopskrifter angiver sukker, mel og meget mere i decilitermål.