Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Sprøjteposer og tyller

Hos Jyske Storkøkken finder du et stort udvalg af sprøjteposer og tyller med mange forskellige anvendelsesmuligheder. Du kan bruge sprøjteposerne til at fylde kagedej jævnt ud i formen, fylde mousser pænt i glas eller kager, pynte kager med flødeskum eller frosting, forme vaniljekranse eller kransekager og meget mere. At pynte kager er et præcisionsarbejde, som kræver gode redskaber, så du har fuld kontrol over din fløde, mousser m.m.   

Her på siden finder du sprøjteposer i nylon, engangssprøjteposer, kobling til sprøjteposer og tyller i rustfri stål eller plastik i mange størrelser og forskellige former, så du kan finde dem, der passer til dit behov.

Vis som Gitter Liste

23 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

23 varer

Stigende orden
pr. side

Sprøjtepose af nylon eller engangssprøjtepose?

En sprøjtepose i nylon kan vaskes i sæbevand efeter brug og derfor bruges gentagende gange, så du ikke smider unødig plastik ud og skal købe nye poser. Det kraftige nylon gør, at du kan arbejde med mere seje, tykke deje, så som vaniljekransedej eller kransekagemasse, uden at sprøjteposen bliver udvidet eller går i stykker. Det er vitigt at sørge for at vaske sprøteposen af nylon godt af og lade den være åben under tørring. Engangssprøjteposer er praktiske, når du ikke vil bruge tid og energi på rengøring. Her tager du en ny ren pose hver gang, som du kan klippe til, så den passer din tylle. Til gengæld vil de ikke kunne klare en vaniljekransedej eller kransekagedej uden at gå i stykker, da de er lavet af blød plast.

Stort udvalg af tyller i rustfri stål eller plastik

Tyller til sprøjteposer i mange forskellige størrelser og i praktiske materialer, der er nemme at arbejde med og nemme at rengøre. Du finder også flere forskellige tyllesæt, så du får en samlet pakke, med alt hvad du har brug for, for at komme i gang med at pynte kager, sprøjte mousser og meget mere. Her på siden finder du:

  • Tylle af rustfri stål eller plastik
  • Stjernetylle i flere forskellige størrelser
  • Rund tylle i flere forskellige størrelser
  • Kantbåndstylle
  • Tylle med kransekagetrekant