⭐ FÅ EN GRATIS GAVE sendt med din ordre! Skriv GAVE i kommentarfeltet og få denne hvidløgspresser! ⭐


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Kantine Lifestyle

Hos Jyske Storkøkken finder du et udvalg af stilfulde kantiner af mærket Lifestyle. Kantiner fra Lifestyle er en serie af rustikke og moderne ildfaste fade, som både er praktiske i brug under tilberedning, men også er ideelle til servering. Med en servering, hvor der er fokus på æstetik og helhedsoplevelse, bliver maden løfter til et højere niveau, og tager sig langt mere indbydende ud.

Lifestyle fadene har et keramisk look, men har porcelænets gode kvaliteter – de tåler maskinvask og gentagende kraftig varme og brug, uden at den smukke glasur bliver slidt at se på, så de ildfaste er klar til servering om og om igen.

Hos Jyske Storkøkken finder du også gastrobakker/kantiner i andre materialer end Lifestyle. Se hele udvalget af gastrobakker her.

Vis som Gitter Liste

7 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

7 varer

Stigende orden
pr. side

Servering med moderne, naturlige farver

Lifestyle serien består af de fire elegante og naturinspirerede farver, highland, natural, terracotta og rainforrest. Farverne arbejder smukt sammen, så du kan mikse dem med hinanden og få liv på serveringsbordet. Farverne går igen i Lifestyle service, hvor du får et væld af muligheder, så du kan få et gennemgående tema i din restaurant eller lignende. Det enkle, stilrene design og naturfarverne giver dig et tidløst design, så kan bruge dine ildfaste fade i mange år frem.

De ildfaste serveringsfade vil tage sig godt ud på et buffetbord til servering af både kolde og varme retter. Ved servering i en buffet er det praktisk og effektivt, at kunne anbringe fadene direkte fra tilberedning, uden at skulle bruge tid og energi på at anrette på pæne fade, hvor en varm ret i mellemtiden også ville miste temperatur.

Ildfaste fade, der passer ind i dit køkken

De ildfaste kantiner fra Lifestyle er tilpasset GN-mål i 1/2 (305*240*25mm.), 1/1 (530*320*25mm.) og 1/3 (305*165*25mm.), så de nemt passer ind i industriovne og sammen med køkkenets andre gastrobakker. I storkøkkenet er det praktisk at fadene har flere funktioner, så du ikke skal finde plads til opbevaring af mange forskellige forme og fade til henholdsvis tilberedning og servering. Med Lifestyle kantiner får du både et ovnfast fad og et elegant serveringsfad samlet i et.

Kantine GN-størrelser