Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Gastrobakke i sort polycarbonat

Hos Jyske Storkøkken finder du et udvalg af kantiner i sort polycarbonat. De sorte plastkantiner er et populært valg pga. af deres farve, som tager sig flot ud i salatbarer, buffeter, kølediske og meget mere. Derudover er polycarbonat et fantastisk, praktisk materiale til gastrobakker, da det er slagfast, meget let og tåler hårdt slid og industriopvask. En lang række af vores sorte kantiner i polycarbonat kan tåle temperaturer på -40°C til +99°C (tjek de enkelte produkter for nærmere info), hvilket betyder at du kan bruge dem til opbevaring og servering af kolde såvel som varme madretter og madvarer.

Her på siden finder du sorte kantiner i polycarbonat i forskellige størrelser efter GN-mål, så de passer ind i det professionelle køkken.  

Vi har også gastrobakker i andre materialer end polycarbonat. Se hele udvalget af gastrobakker her.

Vis som Gitter Liste

22 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

22 varer

Stigende orden
pr. side

Sorte kantiner i GN-størrelser

Kantinerne i sort polycarbonat finder du i størrelser efter GN-standarder. GN-standarterne er fastsat af European Standards Commitee og skrives med bogstaverne GN efterfulgt af et tal, der angiver størrelsesforholdet. 

GN 1/1 er fx grundstørrelsen på 530 x 325 mm, og GN 1/2 måler 325 x 265 mm, som er halv størrelse af GN 1/1 grundstørrelsen.Med GN-målene er det derfor let at sammenligne størrelserne på forskellige kantiner, og finde de kantiner der passer bedst til dit behov. Har du brug for professionel vejledning, er du velkommen til at kontakte os.

Med sorte gastrobakker i GN-mål får du produkter i standard størrelser, der passer til det meste køkkenudstyr, så som køleborde, saladetter, salatbarer m.m. De Sorte kantiner i polycarbonat er stabelbare, så de er praktiske at opbevare, uden at de fylder for meget.

Gn størrelser