✦✦✦✦✦ Se vores +100 anmeldelser her ✦✦✦✦✦


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Pander - Scanpan

Pander - Scanpan

En god pande er et fuldstændig basalt og vigtigt redskab i det professionelle køkken, så der kan brunes og steges med ordentlige resultater og perfekte stegeskorper.

Hos Jyske Storkøkken finder du et bredt udvalg af pander – både stegepander, sauterpander, grillpander, serveringspander og æbleskivepander, så du kan finde en pande til ethvert behov. Her kan du blandt andet finde Scanpan stegepander og pander af jern. 


Fra Scanpan får du kogegrej af højeste kvalitet - produceret i Danmark. 

Scanpan er særligt kendt for deres kompromiløse non-stick belægning, der forener sliplet med slidstyrke og enestående stegeevne. Med Scanpans Stratanium belægning får du den helt rigtige stegeskorpe, også uden brug af fedtstoffer. Den slidstærke overflade tåler metalredskaber og er fantastisk nem at rengøre efter brug. 

Fra Scanpan finder du blandt andet kogegrej fra TechnIQ serien, som er udviklet i samarbejde med professionelle kokke. Du finder også kobberserien Maitre D', som forener kvalitet og æstetik.  

Filtre
Vis som Gitter Liste

22 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

22 varer

Stigende orden
pr. side

Stort udvalg af stegepander til det professionelle køkken

Her på siden finder du et stort udvalg af stegepander i forskellige mærker, typer, materialer og størrelser – men hvad for en skal du vælge? Ud over at finde et design, skal du være opmærksom på hvilken varmekilde panden skal bruges på – skal den fx kunne bruges til induktion? Det er også relevant at finde en stegepande i den helt rigtige størrelse, og så er det selvfølgelig en fordel, hvis den er nem at rengøre og kan tåle at komme i ovnen, så man lette tilberedningen ved at lade retten stege færdig i ovnen.

Er du på udkik efter en solid, god stegepande, der giver en jævn varmefordeling og et godt stegeresultat, og som samtidigt er nem at rengøring, kan du fx se nærmere på vores kvalitetspander fra Scanpan. Her finder du blandt pander med Scanpans innovative stratanium belægning, som er en slidstærk nonstick belægning, der er effektivt under brug, nemt at rengøre (tåler opvaskemaskine), og som du kan bruge alle typer af redskaber på.

Har du brug for professionel vejledning inden du vælger pander, er du meget velkommen til at kontakte os.

Scanpan stegepande

Du finder et bredt udvalg af stegepander fra Scanpan, og det er ikke uden grun. Scanpan kan noget helt særligt, når det gælder stegepander. Her finder du blandt andet kvalitets slip-let pander, med Scanpans innovative non-stick overfalde "strataium", der forener gode stegeengenskaber med en let slippende overflade, der er resistent over for diverese redskaber og som er nem at rengøre. Du finder Scanpan stegepander fra populære serier så som Scanpan Maitré D og Scanpan TechnIQ

Stegepande eller sauterpande?

Af pander finder du både stegepander og sauterpander. Den største forskel mellem de to slags pander er sauterpandens høje kant. Hvor stegepanden er den almindelig pande, som blandt andet er praktisk, når du skal stege et stykke kød med den rigtige stegeskorpe, så er sauterpanden med sine høje sider god til at sautere grøntsager og kød, og de er fantastiske til simreretter, hvor der skal være god plads til både kød, grøntsager og sovs. Skal du bage pandekager, stege omeletter eller andre flade elementer, er det praktisk med en almindelig stegepande eller crepespande, så du ikke er generet af høje kanter, når du skal vende dem med en paletkniv eller lignende.