SCANPAN TechnIQ

Scanpan logo

Serien TechnIQ er udviklet sammen med professionelle kokke, til de professionelle. SCANPAN TechnIQ er udformet efter, hvordan professionelle kokke arbejder og benytter grej. Serien TechnIQ kommer med den nye Stratanium+ non-stick belægning, fra SCANPAN. Den er stærkere, altså mere holdbar og medfører at produkterne er lettere at rengøre. Den nye belægning fra SCANPAN er op til 30% bedre end dens forgængere. TechnIQ kan anvendes til alle varmekilder - dvs. at serien også kan bruges på induktion.

Alt udstyr i SCANPAN TechnIQ serien er udført efter et gennemtænkt design, hvor hver eneste detalje, har været med til at give optimal funktionalitet. TechnIQ er beregnet til den professionelle kok, der ønsker et optimalt værktøj til sin hverdag. Resultaterne der skabes igennem TechnIQ er ekstraordinære, fordi hele designet og udviklingen af SCANPAN's nye serie, har været målsigtet på de optimale arbejdsforhold. Vægten på SCANPAN TechnIQ produkterne er meget lille og det kombineret med håndtagene på produkterne, gør det ekstremt let at håndtere serien under madlavning. 

SCANPAN TechnIQ er serien hvor du vælger produktet du skal bruge til bestemte formål. TechnIQ skal nok hjælpe dig i mål, med de perfekte resultater. Ved køb af TechnIQ produkter er du sikker på:

  • God non-stickbelægning
  • SCANPAN kvalitetsprodukter
  • Professionelt køkkengrej
  • Produkter til alle varmekilder
Vis som Gitter Liste

20 varer

Faldende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

20 varer

Faldende orden
pr. side

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.