⭐ Køb for minimum 300 kr. og vælg en gratis gave! Læg denne kagespade eller saks i kurven og indtast koden: KAGE eller SAKS ⭐  


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        3 måneders returret  3 måneders returret        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  3 måneders returret  3 måneders returret


Affaldsspande - Steel Function

Affaldsspande - Steel Function

Mangler du en affaldsspand? Affald er uundgåeligt i det travle køkken, hvor der produceres mad til mange mennesker eller i kantiner, cafeer m.m. hvor gæsterne opholder sig. 

Hos Jyske storkøkken finder du et udvalg af skraldespande, så du kan finde den bedste løsning til dit behov. Du finder blandt andet praktiske affaldsstativer til affaldssække, samt pedalspande og skraldespande med automatisk åbning. 


Steel-function er en dansk virksomhed, som forhandler kvalitetsredskaber til køkken og hjem. Virksomheden blev grundlagt i 1960, hvor de producerede redskaber af stål i et moderne design. Siden hen er deres sortiment blevet udvidet, og nu finder du alt fra porcelæn til tjenerbakker fra Steel-Function.

Fra Steel-Function finder du blandet andet de klassiske røreskåle i stål, affaldsspande i stål, køkkenredskaber og meget mere. Vores produkter fra Steel-Function er af god kvalitet og i et flot design. De egner sig derfor både til det professionelle og det private køkken.

Filtre
Vis som Gitter Liste

13 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

13 varer

Stigende orden
pr. side

Affaldsspande med hygiejniske løsninger

I køkkenet er hygiejne en topprioritet. Derfor finder du her skraldespande med løsninger som pedal eller automatisk åbning, så du nem kan smide affald i spanden uden at skulle i kontakt med affaldsspanden med hænderne. Det betyder også at du nemt kan smide papiret ud efter håndvask, uden at få bakterier på fingrene igen, når skraldespanden skal åbnes. 

Se hele udvalget af produkter til rengøring og hygiejne i køkkenet her