Sort polycarbonat

Hos Jyske Storkøkken finder du et udvalg af kantiner i sort polycarbonat. De sorte plastkantiner er et populært valg pga. af deres farve, som tager sig flot ud i salatbarer, buffeter, kølediske og meget mere. Derudover er polycarbonat et fantastisk, praktisk materiale til gastrobakker, da det er slagfast, meget let og tåler hårdt slid og industriopvask. En lang række af vores sorte kantiner i polycarbonat kan tåle temperaturer på -40°C til +99°C (tjek de enkelte produkter for nærmere info), hvilket betyder at du kan bruge dem til opbevaring og servering af kolde såvel som varme madretter og madvarer.

Her på siden finder du sorte kantiner i polycarbonat i forskellige størrelser efter GN-mål, så de passer ind i det professionelle køkken.  

Vis som Gitter Liste

28 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Låg polycarbonat KLAR 1/9gn til sort kantine
  Låg polycarbonat KLAR 1/9gn til sort kantine
  Varenr
  WA-9519001
  Pris pr stk 15,00 DKK
  Lagerførende
 2. Låg polycarbonat KLAR 1/6gn til sort kantine
  Låg polycarbonat KLAR 1/6gn til sort kantine
  Varenr
  WA-9516001
  Pris pr stk 19,00 DKK
  Lagerførende
 3. Låg polycarbonat KLAR 1/4gn til sort kantine
  Låg polycarbonat KLAR 1/4gn til sort kantine
  Varenr
  WA-9514001
  Pris pr stk 25,00 DKK
  Lagerførende
 4. Låg klar Polycarbonat 1/3gn til sort kantine
  Låg klar Polycarbonat 1/3gn til sort kantine
  Varenr
  WA-9513001
  Pris pr stk 29,00 DKK
  Lagerførende
 5. Låg Polycarbonat KLAR 1/1gn til sort kantine
  Låg Polycarbonat KLAR 1/1gn til sort kantine
  Varenr
  WA-9511001
  Pris pr stk 75,00 DKK
  Lagerførende
 6. Låg polycarbonat KLAR 1/2gn til sort kantine
  Låg polycarbonat KLAR 1/2gn til sort kantine
  Varenr
  WA-9512001
  Pris pr stk 45,00 DKK
  Lagerførende
Vis som Gitter Liste

28 varer

Faldende orden
pr. side

Sorte kantiner i GN-størrelser

Kantinerne i sort polycarbonat finder du i størrelser efter GN-standarder. GN-standarterne er fastsat af European Standards Commitee og skrives med bogstaverne GN efterfulgt af et tal, der angiver størrelsesforholdet. 

GN 1/1 er fx grundstørrelsen på 530 x 325 mm, og GN 1/2 måler 325 x 265 mm, som er halv størrelse af GN 1/1 grundstørrelsen.Med GN-målene er det derfor let at sammenligne størrelserne på forskellige kantiner, og finde de kantiner der passer bedst til dit behov. Har du brug for professionel vejledning, er du velkommen til at kontakte os.

Med sorte gastrobakker i GN-mål får du produkter i standard størrelser, der passer til det meste køkkenudstyr, så som køleborde, saladetter, salatbarer m.m. De Sorte kantiner i polycarbonat er stabelbare, så de er praktiske at opbevare, uden at de fylder for meget.

Oversigt over GN størrelserne på kantiner

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.