Beskyttelse og transport

Det er vigtigt at passe godt på sine kokkeknive, så de kan holde i mange år frem - og så de kan transporteres uden at gøre skade på noget eller nogen.

Her på siden kan du finde praktiske rullemapper til knive i forskellige størrelser, så du kan pakke dine knive sikkert ind. En rullemappe til knive fylder ikke meget i brug, så du nemt kan have dine egne knive med dig, så du altid har det rigtige værktøj ved hånden. Du finder også en kuffert til knive, som du også er ideel til opbevaring og transport af dine dyrebare kokkeknive.

Vis som Gitter Liste

4 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Rullemappe 47x48 cm 8 rum tom
  Rullemappe 47x48 cm 8 rum tom
  Varenr
  VIC-7401147
  Pris pr stk 299,00 DKK
  Lagerførende
 2. Rullemappe 55x48 cm tom
  Rullemappe 55x48 cm tom
  Varenr
  VIC-7401056
  Pris pr stk 500,00 DKK
  Lagerførende
 3. Rullemappe 82x48 cm tom
  Rullemappe 82x48 cm tom
  Varenr
  VIC-7401082
  Pris pr stk 700,00 DKK
  Lagerførende
 4. Knivkuffert tom
  Knivkuffert tom
  Varenr
  VIC-549030
  Pris pr stk 399,00 DKK
  Lagerførende
Vis som Gitter Liste

4 varer

Faldende orden
pr. side

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.