DICK Premier Plus

F. DICK har produceret knive siden 1778 og de mange års, samt generationers, erfaring, har givet os Premier Plus serien. En serie bestående af hårdt ståls knive, hvor håndtag og skær er et samlet stykke stål. Premier Plus er derfor en velkendt og velset serie, fordi Premier Plus er godt håndværk. Knivene kommer med et ergonomisk håndtag i kunststof, der giver et godt greb om knivene. Derfor bruges Premier Plus af de professionelle.

Når du vælger at gå med en hårdt ståls serie, så som DICK Premier Plus, så er vedligeholdelse af knivene essentielt. Vedligeholder du Premier Plus korrekt, har du en følgesvend i mange år. Derfor kan de ekstra penge man ligger for en DICK kniv, være givet godt ud. Premier Plus kan få æggen rettet igen ved brug af strygestål fra samme producent.

Kort om Premier Plus:

  • Premier Plus er hårdt ståls knive
  • Fuldsmedet knive, altså håndtag og skær er samme stykke stål
  • Ergonomsik håndtag belagt med kunststof
  • Tyske kvalitets knive

Du sidder måske og tænker: ”Hvorfor skal jeg bruge Premier Plus?”. Ved at vælge DICK Premier Plus kokkeknive, får du en rigtig stærk serie. Premier Plus indeholder alle de varianter og typer knive du kunne drømme om og kan du ikke finde den kniv du søger, så kontakt os. Vi hjælper dig med at finde din Premier Plus kniv. At bygge sin knivkuffert op omkring denne serie fra DICK, er et godt valg.

Til forskel fra blødt ståls knive, kan hårdt ståls knive tåle et mere hårdhændet brug og større pres. DICK Premier Plus er lavet til det professionelle pres og er helt sikkert en god tilføjelse, til dit køkken.

Vis som Gitter Liste

12 varer

Faldende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

12 varer

Faldende orden
pr. side

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.