Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Knivmagneter

En knivmagnet er et populært valg til opbevaring af dine køkkenknive, så du kan have dine yndlingsknive indenfor rækkevidde. Du får samtiditgt et godt overblik over dine knive, så du nemt kan få øje på den rigtige kniv. Har du nogle køkkenknive, som du er særligt glad for, er det oplagt at udstille og nyde synet af dem på en knivmagnet.

Hos Jyske Storkøkken finder du knivmagneter i forskellige størrelser, så du kan vælge den, der passer bedst til dit behov.

Vis som Gitter Liste

3 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

3 varer

Stigende orden
pr. side

Opbevaring af knive på en knivmagnet

Du kan let fremvise og nyde synet af dine yndlingsknive, og samtidigt have dem lige ved hånden, når du opbevarer dem på en knivmagnet. Opbevarer du derimod knivene i en skuffe uden en indsats til knive, kan du risikere at knivene ligger og gnider mod hinanden, når skuffen bliver åbnet eller lukket, så de sløves. Med en knivmagnet bliver knivene opbevaret adskilt, så de ikke skader hinanden, og du slipper samtidigt for at række hånden ned i en knivskuffe, hvor du kan skære dig. 

Knivmagneterne er af praktisk materiale, der er nemt at holde rent. De placeres på en væg, fx der, hvor du står og skærer dine fødevarer ud eller tæt ved opvasken, så knivene er nemme at hænge op efter vask og tørring. 

Du bør undgå at presse kniven æg imod knivmagneten, når du hænger dem op, så de ikke bliver sløve.