Knivmagneter

En knivmagnet er et populært valg til opbevaring af dine køkkenknive, så du kan have dine yndlingsknive indenfor rækkevidde. Du får samtiditgt et godt overblik over dine knive, så du nemt kan få øje på den rigtige kniv. Har du nogle køkkenknive, som du er særligt glad for, er det oplagt at udstille og nyde synet af dem på en knivmagnet.

Hos Jyske Storkøkken finder du knivmagneter i forskellige størrelser, så du kan vælge den, der passer bedst til dit behov.

Vis som Gitter Liste

3 varer

Faldende orden
pr. side
 1. knivmagnet i træ
  Scanpan Maitré D' Hvideg Knivmagnet 42 cm
  Varenr
  SCANPAN-97814200
  Pris pr stk 479,00 DKK 598,75 DKK
  Lagerførende
 2. Knivmagnet sort, længde 60 cm
  Knivmagnet sort, længde 60 cm
  Varenr
  WA-1668600
  Pris pr stk 149,00 DKK 186,25 DKK
  Lagerførende
 3. Knivmagnet i aluminium, 45 cm
  Knivmagnet i aluminium, 45 cm
  Varenr
  HAA-2024319
  Pris pr stk 199,00 DKK 248,75 DKK
  Lagerførende
Vis som Gitter Liste

3 varer

Faldende orden
pr. side

Opbevaring af knive på en knivmagnet

Du kan let fremvise og nyde synet af dine yndlingsknive, og samtidigt have dem lige ved hånden, når du opbevarer dem på en knivmagnet. Opbevarer du derimod knivene i en skuffe uden en indsats til knive, kan du risikere at knivene ligger og gnider mod hinanden, når skuffen bliver åbnet eller lukket, så de sløves. Med en knivmagnet bliver knivene opbevaret adskilt, så de ikke skader hinanden, og du slipper samtidigt for at række hånden ned i en knivskuffe, hvor du kan skære dig. 

Knivmagneterne er af praktisk materiale, der er nemt at holde rent. De placeres på en væg, fx der, hvor du står og skærer dine fødevarer ud eller tæt ved opvasken, så knivene er nemme at hænge op efter vask og tørring. 

Du bør undgå at presse kniven æg imod knivmagneten, når du hænger dem op, så de ikke bliver sløve.