Knivmagneter

En knivmagnet er et populært valg til opbevaring af dine køkkenknive, så du kan have dine yndlingsknive indenfor rækkevidde. Du får samtiditgt et godt overblik over dine knive, så du nemt kan få øje på den rigtige kniv. Har du nogle køkkenknive, som du er særligt glad for, er det oplagt at udstille og nyde synet af dem på en knivmagnet.

Hos Jyske Storkøkken finder du knivmagneter i forskellige størrelser, så du kan vælge den, der passer bedst til dit behov.

Vis som Gitter Liste

2 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Knivmagnet i aluminium, 45 cm
  Knivmagnet i aluminium, 45 cm
  Varenr
  HAA-2024319
  Pris pr stk 199,00 DKK
  Lagerførende
 2. Knivmagnet sort, længde 60 cm
  Knivmagnet sort, længde 60 cm
  Varenr
  WA-1668600
  Pris pr stk 149,00 DKK
  Lagerførende
Vis som Gitter Liste

2 varer

Faldende orden
pr. side

Opbevaring af knive på en knivmagnet

Du kan let fremvise og nyde synet af dine yndlingsknive, og samtidigt have dem lige ved hånden, når du opbevarer dem på en knivmagnet. Opbevarer du derimod knivene i en skuffe uden en indsats til knive, kan du risikere at knivene ligger og gnider mod hinanden, når skuffen bliver åbnet eller lukket, så de sløves. Med en knivmagnet bliver knivene opbevaret adskilt, så de ikke skader hinanden, og du slipper samtidigt for at række hånden ned i en knivskuffe, hvor du kan skære dig. 

Knivmagneterne er af praktisk materiale, der er nemt at holde rent. De placeres på en væg, fx der, hvor du står og skærer dine fødevarer ud eller tæt ved opvasken, så knivene er nemme at hænge op efter vask og tørring. 

Du bør undgå at presse kniven æg imod knivmagneten, når du hænger dem op, så de ikke bliver sløve.

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.