Kokkeknive

Velkommen til vores udvalg i køkkenknive. En køkkenkniv er et vigtigt værktøj, i det professionelle køkken. Derfor er alle knivene i vores sortiment, de mest populære køkkenknive og kokkeknive i branchen.

KØKKENKNIVE – KOKKEKNIVE ONLINE

Liste af vores sortiment af Knive er lang. Kokkeknive, Køkkenknive, Filetknive, Urteknive, Grønsagsknive. Vi har de kendte VICTORINOX, udvalget findes i vores kategori KNIVE. For de opfylder alle de kvaliteter vi ved en kniv bør have. Og de meget anvendte knive i de professionelle Felix knive er, håndsmedet eller stanset ud af konisk båndstål, altid forarbejdet ud af højeste kvalitet. Alt stål kan ruste eller korridere ved fejlagtig omgang med materialet. Victorinox knive er ekstra beskyttet mod dette gennem en speciel slibning.

Gennem årene har de selv udviklet en slibemasse til denne arbejdsgang og ingen anden producent er det indtil nu lykkedes at kopiere sammensætningen som selvfølgelig er en vel bevaret fabriks hemmelighed. Resultatet af denne slibning kan opleves ved at man holder knivens klinge vandret op mod sollys, de meget fine striber bliver da synlige i alle regnbuens farver. En færdig smedet kniv fordrer mellem 35 og 40 arbejdsgange. En stanset kniv klarer sig med ca. 20 arbejdsgange. Alle håndtag, plast, kunststof eller POM (Hostalen) opfylder kravene i henhold til Europa Parlamentets levnedsmiddel forordning EC 1935/2004. Ætsningen på alle knive med Victorinox er derfor garanti for at produktet er af bedste kvalitet.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 46

Page
Faldende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 46

Page
Faldende orden
pr. side

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.