⭐ Køb for minimum 300 kr. og vælg en gratis gave! Læg denne kagespade eller saks i kurven og indtast koden: KAGE eller SAKS ⭐  


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        3 måneders returret  3 måneders returret        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  3 måneders returret  3 måneders returret


Paletkniv - Victorinox

En perfekt paletkniv er et vigtigt redskab i køkkenet, når du skal vende maden under tilberedning eller flytte de nybagte småkager til afkøling, uden de går i stykker. Hos Jyske Storkøkken finder du både de flade paletknive og paletknive med knæk. En paletkniv med knæk er god, når du f.eks. skal vende en bøf på en pande, da det er let at få paletkniven ned under maden. Den smalle, flade paletkniv er genial i det søde køkken, hvor du både kan bruge den til at flytte kager eller til at smører kager op med og fordele cremer m.m.

Her på siden finder du paletknive i forskellige modeller og størrelser, så du kan finde den paletkniv, der passer bedst til dit behov. Du finder blandt andet paletknive af høj kvalitet fra det kendte knivmærke Victorinox.


Fra Victorinox finder du et bredt udvalg af kvalitetsknive og reskaber til køkkenet. Victorinox har mere end 130 års erfaring i at leverer produkter der forbinder tradition, innovation og kvalitet. De er blandt andet kendte for deres schweiziske lommeknive (Swiss Army Knife), som blev udviklet i 1897, og som stadig er populær over hele verden.

Du finder både Victorinox bestik, Victorinox kokkeknive og meget mere på denne side, hvor vi har samlet alle produkter fra det Schweiziske brand.

Knivene findes udgaver med træskaft eller i det praktisk sorte fibrox, som er er slidstærkt plastmateriale med en skridhæmmende overflade, så redskaberne ligger sikkert i hånden. 

 

Filtre
Vis som Gitter Liste

4 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

4 varer

Stigende orden
pr. side